Witam, jestem juz troche na forum i czas najwyższy pokazać moją furkę
Autko to 318is compact, pełen pakiet m3 tzn. zderzaki oraz progi, a także M-Technik w środku.
Autko posiada czarną podsufitkę, klimatyzację, dwie poduchy powietrzne, alu Borbet A 9x16" Et15 na oponkach 215/40, radyjko SONY CDX-F7500 + oryginalne głośniki BMW oraz mały subofer, wspomaganie, ABS, podgrzewane lusterka i spryskiwacze, halogeny, zagłówki z tyłu, ostatni tłumik zrobiony według własnej inwencji, skórzana kierownica, przednie kierunki CLEAR BLACK i brewki. To by było na tyle
A tak wygląda moja bunia:
W najbliższym czasie planuję polerkę felg, xenony, tylne lampy clear-red, przyciemnienie szybek 25% oraz na wiosnę pragnę sobie sprawić gwint
Ostatnio zmieniony przez walker 2007-08-23, 17:48, w caoci zmieniany 1 raz
No na tych felgach to wiesz, że wygląda fajnie. A w trasie jak się toczy to w ogóle. Zresztą już Ci to mówiłem Jedynie 6 cyl. pod maską
No i całkiem fajnie się tym jeździ
Fajne foty
Jakie zawieszenie masz w tym CD?
Przód fajnie siedzi a tył dość wysoko ale fajnie to wygląda klin musi być.
Przód jest orginalny przynajmiej tak mi sie zdaje bo nie sprawdzalem od momentu kupna, a tył to amory Bilstein B4 w momencie kupna nie mieli B6 a były potrzebne na gwałt wiec zabrałem te co były a spreżyny czerwone z nawinieta jedna guma na strone, a to z tego wzgledu że oponki chaczyły o nadkola.
Ale myśle juz niedługo bo na wiosne planuje gwint
Ostatnio zmieniony przez walker 2007-08-23, 21:18, w caoci zmieniany 1 raz
hej,
tak jak Compacty mi sie nie podobaja to ten na dobrej feldze jest calkiem....
popodginaj ranty z tylu i wyciagnij gumy ze sprezyn.... bedzie lepiej...
duzy plus za iS'a...
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Chyba jedyny compact jaki mi się podoba.
Plusem tego nadwozia jest to,że felgi 16 pasują mu akurat co w sedanie i coupe wygląda już marnie.
Pozdrawiam
Hmm sedan i coupe wygladaja na 16" ale musza miec glebe duza co z koleji jest zmaknieta drogą bo na takiej glebie auto zahacza o wszystko na naszych hajwejach.
Co do compacta to zadne szyby i zadne gwinty! Szeroka listwa na drzwi i laduj m52b28 albo m54b30 pod maske i na drodze dopiero wtedy bedzie adios amigos
Autko to 318is compact, pełen pakiet m3 tzn. zderzaki oraz progi, a także M-Technik w środku.
No do "pelnego" to Ci jeszcze troche brakuje. Na tym forum "pelne wyspoazenie" i "pelny pakiet m tech" jest odbierane badz co badz odmiennie od tego jakie zamierzenie mial chwalacy sie:)
Innymi slowy lista opcji do wyboru byla tak duza ze wyposazenie moze byc tylko bogate ale wszysktiego miec nie mozna....
Dwa - pelny m tech w e36 maja na tym forum tylko 4 osoby (nie licze siebie bo tez nie mam, za sprawa jednego malego detalu ktory mi ktos kiedys odkrecil od auta )
Chciałem podziękować wszystkim za wypowiedzi na temat mojego compacta a szczegolnie za te pozytywne Tak jak pisalem wczesniej fele beda polerowane przez zime, może i te fela nie pasuja na compakcie tak jak niektórzy piszą ale najważniejsze jest to że mi sie podobaja i nareszcie je mam
Ostatnio zmieniony przez walker 2007-08-24, 15:02, w caoci zmieniany 1 raz
Chciałem podziękować wszystkim za wypowiedzi na temat mojego compacta a szczegolnie za te pozytywne Tak jak pisalem wczesniej fele beda polerowane przez zime, może i te fela nie pasuja na compakcie tak jak niektórzy piszą ale najważniejsze jest to że mi sie podobaja i nareszcie je mam
i o to chodzi Waklerku najwazniesze ze tobie sie wszystko podoba
Ładny Compakcik - ja bym tylko zmienił tylne lampy na biało czerwone i przednie kierunki dał dymione no i brewki OUT.
Ale to jest tylko moje skromne zdanie co ja bym zmienił. Poza tym miodzio
POZDRO
tak jak wyzej zostalo napisane, tylne lampy out brewki i plaskie dekle do borbetow by fajnie pasowaly . . .
a czy do pelnego mtecha nie brakuje ci
i litew chyba
ogonie fajny compact
_________________ "Diabeł tkwi w szczegółach"
Ostatnio zmieniony przez Tomek3er 2007-08-24, 18:23, w caoci zmieniany 1 raz