hej,
fajnie, nawet bardzo....
ale pare rzeczy bym zmienil....
1. kierownica - bo ta to do autobusu...
2. przednie i tylne lampy.... jakos mi nie leza ringi...
3. felgi - te co sa to beda dobre ale na zime... na lato albo 16" z duzym rantem albo 17"... a najlepiej 17" z rantem....
dbaj o nia i o silnik....
milej zabawy....
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Sztuka fajna tylko tylne lampy mi sie nie podobają i kierownica a tak wogóle fajne wyposażenie ma i kolorek też jest fajny
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Kierownicę i gałkę zmiany biegów tak czy tak muszę zmienić i chcę bo są w złym stanie.
Co do lamp... Jak jechałem po samochód byłem bardzo negatywnie nastawiony na światla przednie i tylne. Nosiłem sie z zamiarem wymienienia ich odrazu, ale jakoś tak teraz jeżdżę i nie wygląda to najgorzej Choć muszę sie jeszcze nad nimi zastanowić. Felgi może jakieś na przyszły sezon sie pojawią. 325 nie bedzie mieć u nikogo tak dobrze jak u mnie Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez lewy 2007-09-24, 10:38, w całości zmieniany 1 raz
Gratuluje, bardzo fajny samochodzik. Przednie światła całkiem spoko, tylne jednak jakoś mi się nie widzą, no i ta kierownica I wywaliłbym 325 z klapy. Najważniejsze jednak że Tobie pasuje. Pozdro.
całkiem fajna no i motor jak najbardziej odpowiedni
ringi jako tako da się przeżyć, ale to coś z tył to wygląda jak folia do lamp z allegro, i to mi wogle nie pasuje....
325 ma na klapie zostac, zeby Lewy nie musial kazdemy golfiscie udowadniac ze to nie 1.6
lesiek jak masz takie pierdoły wypisywać to lepiej nie pisz nic już zgłaszam post do moda o usunięcie bo nie po to robiliśmy zdjęcia i pucowaliśmy auta żeby teraz sie offtopic robił i to nie najwyższych lotów, nie musisz zawalać kolejnego tematu miałeś nie pisac do pojawienia się Twojego auta więc się wstrzymaj i nie pisz tak jak mówiłeś
Lewy dobrze wie co ma w aucie do zrobienia i chyba mu to 100 razy już powtarzałeś w 200 róznych wersjach po co pisać to na forum ? zlituj się!
światła tylne nie wyglądają wcale tak źle jak na zdjęciach, nawet są przyzwoite tak samo przednie są przyjemne. wogóle jak na kebaba fajny sprzęcik
Właśnie lamp przednich bym sam nie założył, bo wolałbym oryginały. No ale są... więc sie tak nad nimi zastanawiam, a tylne mi się coraz bardziej podobają. Jakoś mi tak leżą
Ladna ale czegos jej brakuje..moze m-pakietu, przynajmniej z zewnatrz ale sam niewiem bo na standard zderzakach tez wyglada ladnie.. Ogolnie robi pozytywne wrazenie. Pozdro
dobry motor i fajne fotele w srodku. Felgi ... alessio to syf - jak je pogniesz niebawem to kup cos wlasciwszego. Tylne lampy tez bym wolal takie z bialym kierunkiem. Poza tym nie mam uwag wiekszych
dobry motor i fajne fotele w srodku. Felgi ... alessio to syf - jak je pogniesz niebawem to kup cos wlasciwszego. Tylne lampy tez bym wolal takie z bialym kierunkiem. Poza tym nie mam uwag wiekszych
Dobrze prawi, wodki mu dac A odnosnie foteli, to jest pol alkantra czy mnie oczy myla Bo wygladaja dosc fajnie
A odnosnie foteli, to jest pol alkantra czy mnie oczy myla Bo wygladaja dosc fajnie
Z tego co ja się orjentuje to alkantra to Skóra wyprawiona na zamsz, może się myle ale myślę że u mnie właćnie jest alkantra. A to jest typowa skóra podobnie jak u Ciebie Siwy
A odnosnie foteli, to jest pol alkantra czy mnie oczy myla Bo wygladaja dosc fajnie
Z tego co ja się orjentuje to alkantra to Skóra wyprawiona na zamsz, może się myle ale myślę że u mnie właćnie jest alkantra. A to jest typowa skóra podobnie jak u Ciebie Siwy
Kurde ale wtopa U kolegi jest oczywiscie skora, a piszac o tej alkantrze myslalem ze jestem na poscie o Twojej buni LUCAS. Sorki wielkie Lewy, chyba jeden Lech za duzo Pozdro
Mi ten przełącznik gazowni pasuje i to nawet bardzo Blisko ASC
Felgi też raczej zmienię, ale to pewnie dopiero na wiosne no i jak wcisnę komuś allesio
Okrutnie podoba mi się ten wzór: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=250450749
Jeśli już bedę kupował to chyba takie
Co myślicie
Ostatnio zmieniony przez lewy 2007-09-29, 09:32, w całości zmieniany 1 raz
Mi ten przełącznik gazowni pasuje i to nawet bardzo Blisko ASC
Felgi też raczej zmienię, ale to pewnie dopiero na wiosne no i jak wcisnę komuś allesio
Okrutnie podoba mi się ten wzór: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=250450749
Jeśli już bedę kupował to chyba takie
Co myślicie
W dwóch poprzednich swoich E36 miałem takie kółka i myśle że to jeden z ładniejszych wzorów które pasują do E36. Jedyny ból tych felg to to że myją się tragicznie. Bardzo dużo zakamarków - ale jak się troche posiedzi przy nich to efekt jest piękny.
Do aktualnej już takich nie kupie bo ile można jeździć na jednakowych felgach. Myślę bardziej o czymś z katalogu ///M