Rocznik : 06/1992
Przebieg : 250 tys km
Ogólnie ma wszystko bez klimy i podgrzewanych foteli, poprzedni własciciel troche ją zmienił : filtr stozkowy K&N, dwie strumienice sportowe, grill M3 98r, blenda na tylnej szybie, listwy M3, zderzak przedni M3, alufelgi oryginalne E36 15" (zostają na zime), tylne lampy m3 z zółtym wkładem
Zdjęcia :
na takich felgach była
skóra na fotce ukryta cała prawda
tak jest zglebiona - moze ktos moze mniej więcej powiedziec jak jest zglebiona bo nie wiem nic na ten temat
Dzis akurat odebrałem samochód od mechanika bo miałem wymiane skrzyni biegów
Jeszcze zostalo do pospawania chłodnica i układ kierowniczy bo cos jest nie tak piszczy kierownica jak skrecam i jakos tak cięzko skręca sie chodz wspomaganie działa i płyn jest.
Nawet fajna ale te sloneczka nie wygladaja. Zmiany chyba w dobrym kierunku pojda. A co do gleby to obstawiam -40/20. Wymiane tylnych lamp sobie daruj....wywalanie znaczkow to tez pomysl taki sobie.
czyli lampy te crystale czerwono-białe co pokazałem np z alledrogo ?
na razie pierwsze co to planuje lampy zmienic przednie bo mam pęknięty klosz wiec mysle o In pro z ringami lub te co pokazałem czarne z kierunkiem łączonym
Lampy tylne oryginalne to podobne do Twoich ale nie mają aż tak przezroczystej białej części. U Ciebie strasznie widać pomarańczową bańkę na żarówkę, natomiast w oryginałach tego nie widać.
Co do clearów to kwestia gustu. Ja mam oryginały i myślę że to najładniejsza opcja.
Co do przednich reflektorów zostaw oryginały.
Nie ruszaj tylnich lamp - najwyżej wymień żarówkę na srebrną za 10zł na allegro.
Przednich lamp też bym nie ruszał, bo masz ładne soczewki. A to co pokazujesz w linku to może i ładnie wygląda, ale na zdjęciu. Chociaż już na zdjęciu widać, że ringi w nich to jakaś totalna porażka, więc całe lampy też pewnie lipa co po miesiącu ci zaparuje.
Z przodu kupiłbym tylko kierunki ciemniejsze, żeby się scalały z lampami.
Wina nie leży po stronie żarówek, a po stronie lamp bo w środku mają plastikową pomarańczową bańkę którą bardzo mocno widać. Widziałbyś na żywo to byś zmienił zdanie
...spoko wozik...lampy tylne zostaw te wygladaja dobrze...niepotrzebny wydatek...kierownica skrzypi bo masz walnieta tasme poduszki...mialem to samo-wkorwiajace skrzypienie...koniecznie zbieraj na 17-tki nie przesadzaj z oponami chyba ze chcesz klepnac nadkola...pozdrawiam!!
ja bym nie wymienial tych tylnichswiatel umnie jezdza wszyscy z tymi luxus style lampami niekture Bemki wygladaja tak z nimi ze Zal.pl a najczesciej siedza w nich Turki wiec nierob Wiejskiego tuningu.
ladnie by wygladala twoja Bmka z felgami od Ac Schnizera
co do lamp to chyba zagoszcza błyszczace clary tyle ze dymione
felgi na wiosne będa 17" M3 (sa 8J chodz chciałbym na ty 10J )