Kolega kamil.k się podzielił wrażeniami z interesu z brain69 to i ja się podzielę.
Wylicytowałem na aukcji obc2 17.lipca.2007r ,wpłata tylko na konto,firma księgowa,ble ble ble ble.
Kasa wysłana,paczki brak,30.lipca-nie wysłałem jestem na urlopie.
Po czasie(24.sierpnia) informacja że paczka wróciła i że będzie ponownie wysłana,od tamtej pory cisza,luzik,sprawa została zgłoszone na policję.
Jeśli sprawa będzie prowadzona w Biłgoraju to życzę przyjemnej wycieczki i zapraszam do siebie,adres brain69 zna.
Napisałem tego posta żeby poinformować o fakcie dokonanym,adwokackie wywody o tym komu się udał interes z brain69 a komu nie były już w poście kamil.k wiec tu są zbędne.
Dawidzie Wojtaszku mineły 3miesiące i 9 dni od zakończenia aukcji,każdy post z tłumaczeniem w tym miejscu będzie zabawny.Nawet jeśli ukradli Ci to OBC2,dom się spalił,złamałeś rękę czy pani w okienku na poczcie też kompletowała graty do E30,Ty mnie poprostu olałeś.
Kolega kamil.k się podzielił wrażeniami z interesu z brain69 to i ja się podzielę.
Wylicytowałem na aukcji obc2 17.lipca.2007r ,wpłata tylko na konto,firma księgowa,ble ble ble ble.
Kasa wysłana,paczki brak,30.lipca-nie wysłałem jestem na urlopie.
Po czasie(24.sierpnia) informacja że paczka wróciła i że będzie ponownie wysłana,od tamtej pory cisza,luzik,sprawa została zgłoszone na policję.
Jeśli sprawa będzie prowadzona w Biłgoraju to życzę przyjemnej wycieczki i zapraszam do siebie,adres brain69 zna.
Napisałem tego posta żeby poinformować o fakcie dokonanym,adwokackie wywody o tym komu się udał interes z brain69 a komu nie były już w poście kamil.k wiec tu są zbędne.
Dawidzie Wojtaszku mineły 3miesiące i 9 dni od zakończenia aukcji,każdy post z tłumaczeniem w tym miejscu będzie zabawny.Nawet jeśli ukradli Ci to OBC2,dom się spalił,złamałeś rękę czy pani w okienku na poczcie też kompletowała graty do E30,Ty mnie poprostu olałeś.
Twoje zdrowie.
Pozdrawiam
Historia się lubi powtarzać I widzę że i schemat łudzoąco podobny co poprzednio...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Tak to jest jak się robi interesy z panami z czarnych beemek, szczególnie na ruskich blachach.
Hehe.
Oczywiście współczuję obydwu stronom.
Aha, zastanawia mnie jedynie temat wpłat na konto. Też miałem firmę i nie rozumiem jaka jest różnica w księgowaniu. to nie wpłata na konto jest dowodem. Liczy się paragon albo faktura. Sposób wplaty to może być pobranie, konto, gotówka itp...
Nie mart sie, brain odda kase, albo wyśle Ci to obc, on teraz jest u rodzicow w Mielcu i chyba nie zabardzo ma jak wysłac, z reszta jest strasznie zarobiony
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Nie mart sie, brain odda kase, albo wyśle Ci to obc, on teraz jest u rodzicow w Mielcu i chyba nie zabardzo ma jak wysłac, z reszta jest strasznie zarobiony
chyba nie powinienes wypowiadac sie w jego imieniu, jeszcze bardziej go wrabiasz, jakbys nie zauwazył sprawa została zgłoszona na policje i napewno nie powinno sie jej rozwiazywac za pomoca forum...
lesiek takie teksty to miedzy bajki . nie wiem po co wogule udzielasz sie w temacie.
osobom które brain oszukal taka otucha jest nie potrzebna . my chcemy zrwotu kasy
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
ja kiedys przez allegro kupiłem telefon wyslalem dla kolesia 600zł zgłosiłem na policje u słyszałem takie słowa " bylo nie kupowac na allegro " po kilku dniach dostałem pouczenie zeby tak nie robi więcej
ja kiedys przez allegro kupiłem telefon wyslalem dla kolesia 600zł zgłosiłem na policje u słyszałem takie słowa " bylo nie kupowac na allegro " po kilku dniach dostałem pouczenie zeby tak nie robi więcej
Ja wogole nie rozumiem calej tej sytuacji...nie wiem co Wy w tym zlego widzicie... Ja non stop tak robie...od czasu do czasu cos sobie wystawie na allegro wezme kase i heyah... Dlatego sobie teraz woze tyleczek 740 a cabrio czeka na sezon letni...
P.S.
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
też obiecałam, że się wypowiem co prawda Ostry był szybszy i szybciej dotarł do domu, więc wypowiedział się pierwszy, no ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie
lesiek siedź cicho, a brain jak najszybciej oddawaj kasę chłopakom!!
czekamy czekamy na kase zobaczymy jak szybki jest pan brain69 i czy w tym roku zdazy wpłacic .chyba alpina zajmie sie komornik albo podzielimy ja miedzy siebie
widze ze juz troche zmiekł bo sie nei odzywa.pewnie marzy o tym zeby nikt wiecej sie nie odezwal po swoje pieniadze bo jestem pewny ze nie tylko ja i Guta chcemy zwrotu kasy
Ostry, po czesci masz racje . chłopak dobrze kombinuje no bo skad mial wziasc na paliwo to wszystkich swoich samochodów jak nie od kolegow z forum
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
A moze nie komentujmy tego, niech sam brain sie wypowie.....
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios
brain69 - usunięty [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-29, 23:22
widzę że wszyscy mają super temat do rozmowy a lesiek najbardziej, chłopie nie komentuj z łaski swojej bo po pierwsze sprawa nie dotyczy Ciebie nawet w jednym procencie a poza tym nie masz nic do powiedzenia, Guta kasę już dostał Kamilowi przeleję pewnie jeszcze przed czwartkiem a jeśli nie to piątek-sobota innej opcji nie mam niestety w tym momencie
temat uważam za zamknięty i myślę że wszelkie dyskusje są już zbędne, numer konta mam więc nie ma w tym temacie już nic do dodania
pozdrawiam