witam przestawiam wam moje autko
jest to coupeja z 93roku
kolor jak na zdjeciach
silnik m50b25 z vanosem
zadnych specjalnych przerobek
ciemne szyby
xenon 6000k
zawieszenie siakies nawet nie wiem co to jest
przednie lampy inpro
felgi ac schnitzer 8J17
zadnych powaznych planow nie ma bo mozna szybko zniszczyc to auto
blenda lezy i czeka na montaz, jakies felgi w 18 calach i chyba troche nizej
zobaczymy co czas pokaze nizej zdjecia
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-11-01, 22:05, w caoci zmieniany 1 raz
Daj fotki w dzien i wnetrze.Na pierwszy rzut oka jest ok.Silnik jak najbardziej trafny!!
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
mpakiet srednio mi sie widzi
co do wnetrza to jest przetarcie lekkie na fotelu kierowcy poza tym mozna powiedziec ideal
co do radosci z jazdy to nie powiedzialbym
to jest moje drugie bmw i coz rzec
ciagle sie cos sypie
szczerze mowiac gdybym mial ta kase ktora zaplacilem za to auto i kase ktora w nia wlozylem to szczerze moge powiedziec ze jezdzilbym juz Mka
ogolnie na dzien dobry byla robiona podloga bo ze skromnie powiem wyrwalo most
zaraz nastepnie zawieszenie pozniej zaczelo to dziwnie chodzic komputer i znow wymiany ostatnio padla elektryka i okazalo sie ze sie wypalila wiazka od przodu do tylu
ciagle cos teraz szlak trafil alternator
poprostu go rozerwalo
jak wroci auto do mnie znow idzie na wymiane sprzegla i simeringa na wale
szczerze to jak to bedzie dalej sie tak sypac to bede juz zrazony do beemek
moj brat ma 2ie jedna 540 e39 druga 740 e38
i ciagle tez cos wklada
co do szyb to ida w odstawke sa srednio ladnie zrobione
jak uporam sie z mechanika pojedzie do oklejenia na zaklad
na wiosne niestety musi isc cala do malowania
lakier nie jest zly ale sa miejsca gdzie poprostu nie mozna ich zostawic obojetnie
a malowanie tu blotnik tu prog tu cos zrobi z tego auta laciata krowe
wiec znow koszta
Ostatnio zmieniony przez Michal 2007-11-03, 11:48, w caoci zmieniany 1 raz
W końcu auto ma juz swoje lata... A jak ktoś wcześcniej nie dbał to teraz wszystko spada niestety na Ciebie... Ale myslę ze nie tylko beemki tak mają...
mpakiet srednio mi sie widzi
co do wnetrza to jest przetarcie lekkie na fotelu kierowcy poza tym mozna powiedziec ideal
co do radosci z jazdy to nie powiedzialbym
to jest moje drugie bmw i coz rzec
ciagle sie cos sypie
szczerze mowiac gdybym mial ta kase ktora zaplacilem za to auto i kase ktora w nia wlozylem to szczerze moge powiedziec ze jezdzilbym juz Mka
ogolnie na dzien dobry byla robiona podloga bo ze skromnie powiem wyrwalo most
zaraz nastepnie zawieszenie pozniej zaczelo to dziwnie chodzic komputer i znow wymiany ostatnio padla elektryka i okazalo sie ze sie wypalila wiazka od przodu do tylu
ciagle cos teraz szlak trafil alternator
poprostu go rozerwalo
jak wroci auto do mnie znow idzie na wymiane sprzegla i simeringa na wale
szczerze to jak to bedzie dalej sie tak sypac to bede juz zrazony do beemek
moj brat ma 2ie jedna 540 e39 druga 740 e38
i ciagle tez cos wklada
co do szyb to ida w odstawke sa srednio ladnie zrobione
jak uporam sie z mechanika pojedzie do oklejenia na zaklad
na wiosne niestety musi isc cala do malowania
lakier nie jest zly ale sa miejsca gdzie poprostu nie mozna ich zostawic obojetnie
a malowanie tu blotnik tu prog tu cos zrobi z tego auta laciata krowe
wiec znow koszta
no ja zgadzam sie po czesci z Toba.. to juz jest stary samochod w sumie.. tez mam e36 i zawsze cos jest do roboty. No ale nie zrazaj sie.. beemki to fajne samochody.. jedyna marka ze slusznymi silnikami (wyciagaja duzo km z 1 litra pojemnosci i wcale nie pala duza) i napedem na tyl..
no i daj spokoj z tym mpakietem.. to nie jest m3 zeby robic a'la mpower. jak tak dalej pojdzie to kazda e36 bedzie mpowerem
jak pisales zrob elegancko blache na wiosne i dbaj o mechanike. nic wiecej nie potrzeba..chyba, ze nie masz co z kasa robic..
ladna seria e36 nie jest zla!
Ostatnio zmieniony przez southOFheaven 2007-11-03, 16:58, w caoci zmieniany 1 raz
Szkoda że masz ciągle wydatki z nią. Myślę że albo jakiś felerny egzemplarz albo już swoje najeździła.
Jeżeli chodzi o M-Pakiet to ja jestem zawsze za. Ale imponujesz mi że upierasz się przy swoim postanowieniu by zostać przy standardzie. Twardzo stoisz przy swoim i nie jesteś jak chorągiewka .
Ważne że wiesz co oczekujesz od swojego samochodu. Trzymaj tak