_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Niezle niezle. A maszsz kogos na mienie ? Czy placiles clo ? Z ciekawosci zapytam za ile je wylicytowales ? Bo ja obstawiam nie wiecej jak 10 tys zielonych Sam o tym myslalem zeby sobie cos z za wielkiej wody przytargac
Auta z ciągam normalnie na firme płace vat cło i podatek itp.
Za 10 zielonych to kupię takich z 20szt bardzo chętnie ale za 20tys$ można juz cos znaleść + oczywiście wszystkie płaty typu transport w USA i z USA do Polski
Piękne auta, pokaż foty jak auta bęą zrobione, razem z fotami wnętrza.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Z ciekawosci zapytam za ile je wylicytowales ? Bo ja obstawiam nie wiecej jak 10 tys zielonych Sam o tym myslalem zeby sobie cos z za wielkiej wody przytargac
Za 10tys`$ to wydaje mi sie ze moze bys jakies e46 kupil co najwyzej
Fury po prostu WOOOOOW
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2007-12-02, 10:41, w caoci zmieniany 2 razy
Jest to koszt bardzo wstepny uzależniony jest od stanu w jakim kupujemy różnice wachaja sie do 3000$
Koszt Auta 20 000$
to koszt Aukcji 450$
Transport z placu do portu od 300 do 2000$
Kontener z załadunkiem i ubez. 1100-1800$ do Gdyni ja albo Niemcy albo Litwa
A koszty w Polsce to 63% od rachunku jaki sobie weźmiemy(radze nie przesadzać z niska ceną) Celnik nie jest Gamoniem!!!
Co do wysyłania auta z USA do portu w Gdyni to naczytałem się, że nie warto! Ludzie, którzy ciągną oldtimery z USA wolą odebrać je w Hamburgu. W Polsce nagminnie auta są okradane z części...