Jest troche rzeczy do poprawki moim zdaniem.
Zerwać taśmę z przedniej szyby, dorzucić halogeny,
Z przodu światła i kierunki jakoś odcinają się od reszty (czarna nerka i ramki szyb) Albo nerke w chromie bym widział albo Black Hella i ciemny kierunek
Nie ma co, piąteczka ładna. Fajne wyposażenie, optymalny motor tylko można było na myjnie skoczyć Skórki troszkę pracy wymagają. Ogólnie bardzo ładna.
Dobrze sie prezentuje!
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Mam pytanie po numerze Vin wyszło mi że bemka ma:
213 HILL DESCENT CONTROL (HDC) - Kontrola zjeżdżania ze wzniesienia
co to jest i o co w tym chodzi
pozdro
BMW 750il 1995' m73b54 - JEST
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2008-03-12, 02:21
trochę roboty jest przy niej, felgi trochę małe mi się wydają, po drugie światła z tyłu niefajne jak dla mnie i czarne ramki też mi się nie widzą,
fajnie że na EMLu, i że zagłówki elektryczne,
na zdjęciach nie robi wrażenia na mnie, trochę gąbki i szamponu by się zdało
pozdro
HDC jest w X3 X5 i XI XD, Ty masz ASC. Poprostu dekoder ma wprowadzone dane do nowych modeli BMW, a te już wszystkie mają ASC. Więc opcje nr. 213 zastapili teraz HDC. Po VIN w mojej 535 E34 też wyszło że mam HDC i poł roku głowiłem sie co to jest, aż ktoś mądry mi wytłumaczył.
trochę roboty jest przy niej, felgi trochę małe mi się wydają, po drugie światła z tyłu niefajne jak dla mnie i czarne ramki też mi się nie widzą,
halogeny trzeba założyć albo zaślepki
Jak dla ciebie felgi za małe to może czas zainwestować w szkiełka?? bierz przykład ze mnie co twoim zdanie znaczy słowo "niefajne" a ze czarne ramki ci sie nie widza to nie lookaj dobra rada cioci Frani
A propo gąbki i szamponu kiedy zawitasz do wawy to juz będą na ciebie czekać furka tez a halogeny możesz przywieść ze sobą bo o wysyłkę to juz nie pytam ekhm....
Pozdrowionka Justa
PS. A co robi na tobie wrażenie?? hmmm
Ostatnio zmieniony przez Justa E-30 2008-03-12, 20:02, w caoci zmieniany 2 razy
pozdro
HDC jest w X3 X5 i XI XD, Ty masz ASC. Poprostu dekoder ma wprowadzone dane do nowych modeli BMW, a te już wszystkie mają ASC. Więc opcje nr. 213 zastapili teraz HDC. Po VIN w mojej 535 E34 też wyszło że mam HDC i poł roku głowiłem sie co to jest, aż ktoś mądry mi wytłumaczył.
Dzięki za info
pozdro
[ Dodano: 2008-04-14, 00:36 ]
nowe foty
W ostatnim czasie beemka dostała xenony, podtlenek LPG, paktronic, podświetlaną gałke :m:, ori hak.
BMW 750il 1995' m73b54 - JEST
Jak dla ciebie felgi za małe to może czas zainwestować w szkiełka?? bierz przykład ze mnie co twoim zdanie znaczy słowo "niefajne" a ze czarne ramki ci sie nie widza to nie lookaj dobra rada cioci Frani
A propo gąbki i szamponu kiedy zawitasz do wawy to juz będą na ciebie czekać furka tez a halogeny możesz przywieść ze sobą bo o wysyłkę to juz nie pytam ekhm....
Pozdrowionka Justa
na ambicję Ci wjechał, co? nie irytuj się tak
ciężko chwalić brudne auto, a poza tym wystawiając auto w "śmigiełkach" trzeba też umieć przyjąć słowa krytyki, a nie obrażać sie jak w przedszkolu
Koła bardzo ładne, auto ogólnie też, skórę trza doprowadzic do porządku, tylko koła Alpiny i hak to średnio ze sobą gra , no i inna bajka - kultowy motor m30b35 i LPG? Trza było kupic 518i Ale to już tylko moje zdanie
Pozdrowionka Justa
na ambicję Ci wjechał, co? nie irytuj się tak
ciężko chwalić brudne auto, a poza tym wystawiając auto w "śmigiełkach" trzeba też umieć przyjąć słowa krytyki, a nie obrażać sie jak w przedszkolu
Koła bardzo ładne, auto ogólnie też, skórę trza doprowadzic do porządku, tylko koła Alpiny i hak to średnio ze sobą gra , no i inna bajka - kultowy motor m30b35 i LPG? Trza było kupic 518i Ale to już tylko moje zdanie
Powo
Nikt nie strzela focha
Brain wie o co kaman ha ha ha
A slowa krytyki jak najbardziej ... pisac pisac bedziemy wiedzieli co jeszcze zrobic zeby autko doprowadzic do porzadku
Pozdrowionka Justa
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA