Wysany: 2007-12-16, 12:57 jaki reduktor i jakie wtryski gazu do 328
witam ...jakie waszym zdaniem powinny byc wtryski gazu do 328 oraz jaki powinien byc reduktor ...jesli mozecie to podajcie dokladne modele oraz ich ceny...pozdrawiam
DOKLADNIE...ja mam juz instalacje gazowa stag 300...tylko juz wiem ze mam zle dobrane wtryski ...i reduktor pewnie tez...no i pozostaje kwestia wysterowania...mam program i kabel...ale ...zielonego pojecie nie mam jak to sie ustawia...
DOKLADNIE...ja mam juz instalacje gazowa stag 300...tylko juz wiem ze mam zle dobrane wtryski ...i reduktor pewnie tez...no i pozostaje kwestia wysterowania...mam program i kabel...ale ...zielonego pojecie nie mam jak to sie ustawia...
to napisz co masz i poradzimy
_________________ i znów to samo: +48,8% w grudniu... ALE... na lokacie jest 8% w rok
mam zolte wtryski a powinne byc chyba czerwone lub niebieskie i nie wiem czasem cy parownika za slabego nie dali...niestety autko mam u mechanika wiec nie mam wgladu i nie jestem wstanie powiedziec jaki to jest parownik...
Nie znasz się więc nie siej paniki-żółte to sa cewki i to dobrze jak by były RAIL 1 OM to wrecz super by było co do reduktora to jest dość duży wybór ale do Twojego autka zamontował bym albo ZAVOLI albo Tomasetto Arctic , ewentualnie silwera lub golda KME (choć te dwa niechetnie po kiepskiej parti)
Więc jest szansa, że podzespoły zamontowane masz właściwe tylko źle wystrojone lub źle zamontowane.
_________________ i znów to samo: +48,8% w grudniu... ALE... na lokacie jest 8% w rok
KFAS moze doradzisz, chce zalozyc do swojej slicznotki LPG i pewnie sekwencja bylaby super ale czy daloby rade jezdzic na zwyklej instalacji. Co radzisz i jakie koszta? POZDRAWIAM
KFAS moze doradzisz, chce zalozyc do swojej slicznotki LPG i pewnie sekwencja bylaby super ale czy daloby rade jezdzic na zwyklej instalacji. Co radzisz i jakie koszta? POZDRAWIAM
[ Dodano: 2008-01-07, 22:30 ]
M50 B20
Ręce opadają . . . . . . Lepiej pojeździj do pracy autobusem przez miesiąc albo dwa, i dozbieraj do sekwencji . . . . .
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
MAUSER po to jest miedzy innymi to forum zeby sie dowiedziec czy jest mozliwosc zrobic cos na kilka sposobow i ja sie chcialem dowiedziec czy mozna zalozyc awykly gaz,a jezeli Tobie rece opadaja to tez napisz na forum moze Ci ktos pomoze