Wysłany: 2008-01-25, 23:04 [E36] Tomash ->> 320iA Coupe
Witam
Chciałbym się pochwalić swoim nowym nabytkiem Uprzedzam fotki są poprzedniego właściciela a tablice już nie ważne - wczoraj odebrałem swoje. Nowe fotki będą jak będzie pogoda i trochę wolnego czasu na nadmiar wolnego czasu nie narzekam.
Vehicle information:
VIN long WBABF21080JA60717
Type code BF21
Type 320I (ECE)
Dev. series E36 (2)
Line 3
Body type COUPE
Steering LL
Door count 2
Engine M50
Cubical capacity 2.00
Power 110
Transmision HECK
Gearbox AUT
Colour STERLINGSILBER METALLIC (244)
Upholstery SCHWARZ LEDER (0203)
Prod. date 1993-06-04
Order options
No. Description
240 LEATHER STEERING WHEEL
301 DIEBSTAHLWARNANLAGE MIT ZV
428 WARNING TRIANGLE
494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER
510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM
530 AIR CONDITIONING
654 BMW BAVARIA C III
801 GERMANY VERSION
848 ENLARGED WIRING HARNESS
Najbliższe plany to:
- szerokie listwy z m-pakietu
- ksenon
gdzieś już to auto widziałem na 100% Czy to nie jest jednego gostka z klubu BMW-Sport czy jakoś tak
Autko bardzo ładne, bardzo dostojnie utrzymane naprawdę dobry zakup
Jedyne czego się mogę czepnąć to automat i czerwone skóry (ale to kwestia gustu)
raz jeszcze Gratuliren
kozak, mój ulubiony kolor i ulubione felgi
Brakuje mi szerokich listw bocznych oraz lusterek
Chociaż te zwykłe źle nie wyglądają.
A i jeszcze spoiler na klapie out.!
Ostatnio zmieniony przez Kruczek 2008-01-27, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo ładna mam nadzieje że i technicznie jest tak jak wizualnie to wtedy extra zakup.Jedyne co mi nie pasuje to ten spojler na klapie ale wiadomo kwestia gustu,ja bym mu powiedział RAUS z tylniej klapy.Pozdro
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
jak to w koncu jest z tymi alpinami, ma byc widac wentyl czy nie.
i tak i nie...
co do auta... to widze ze wszyscy chca wszystkie e36 podciagac pod full mpakiet... jedynie KUJON chce przelamac ten trend robiac e46 look...
mi sie strasznie podoba zestawie jasne nadwozie i bordowe skory... sam mialem dylemat czy do zlotej dac bordo ale stanelo na bananach... do srebrnego zdecydowanie lepiej bordo
fajnie w tym bordo , ja bym jeszcze pod kolor obszył kierownice i mieszek ręcznego
No i kurtke sobie od razu u dratewek pod kolor auta zamowic z wielkim logo bmw m pałer.
A co do samego auta to na rpawde klasa tylko zapdoac szeroka lsitwe od m3. Srodek to bym najchetniej widzial w czarnym skorzanym sportsitze. Ladnei by gralo do tego srebrnego koloru nadwozia.
Dziś udało mi się podłączyć halogeny w końcu. Miałem z tym problem mały bo nie miałem instalacji pociągniętej
Wczoraj radyjko przyszło - teraz audio gra jak powinno