Wysany: 2008-02-25, 12:00 E30 OBC I-kolory kabelków we wtyczce
Witam. Mam prośbę do osób które mają gdzieś oryginalną wtyczkę z kabelkami do OBC. Potrzebuje się dowiedzieć jaki pin ma jaki kolor kabelka (coś w stylu pin 1-zielony itd.) Z góry dzięki wielkie za pomoc.
Robo problem w tym, że szukałem i nigdzie nie ma dokładnego opisu pinów, tzn. są wyjscia, Slawo przeslal mi nawet serwisówkę. Ja potrzebuje tylko znać kolorki
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2008-02-25, 21:05
mam taki kpl mały OBC, tylko muszę po niego jechać i poopisywać - postaram się w tym tygodniu to zrobić, wstrzymaj się, zeby czegoś nie popalić...
pzdr
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Nie, nie. Przyczyna była taka, że pomyliłem sobie dwa kabelki, teraz już jest chyba ok. Wtedy po włączeniu świateł wyłączał się cały komp. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
a można sie dowiedzieć co który kabelek oznacza, bo poprzedni właściciel wypioł budzik i wpioł w to miejsce OBC tylko że bez wtyczki i teraz muszę dorobić wtyczkę do tego , tylko nie wiem co pod co podpiąć,chodzi o to np: 1- + stały,2-oświetlenie itd..
_________________ Fiu,fiu zaszczekał kot Filemon
Ostatnio zmieniony przez Falcon 2008-02-27, 20:23, w caoci zmieniany 1 raz