Dokładnie przedni pas malowany powinien być macie.
Druga sprawa przyjrzyj się dokładnie lewy przedni narożnik(od kierowcy) zagięty różek błotnika (bliżej kierunku) i róg maski zagięty jest bliżej lampy niż pozostała część.
Trochę nie dokładnie do klepali. Co do serwisów tu masz dowód na ich wiedzę.
Nie traktuj tego jako ataki bo nikt z tu obecnych nie ma niemalowanej bo takich nie ma.
Poza tym ładna sztuka gratuluje.
Ostatnio zmieniony przez --==maly==-- 2008-03-01, 23:38, w caoci zmieniany 1 raz
siema auto praktycznie IDENTO jak moje. Dziwi mnie dlaczego boczki są w materiale.
Będziesz coś zmieniał
Boczki w 98 przy takiej tapicerce skóra po bokach i ala mteriał w środku to chyba we wszystkich były takie boczki. Na allegro jak oglądałem to przy tej tapicerce każda miała tak samo
Może troszkę przód obniże, a generalnie to nie ma co zmieniać.
Zawsze chorowałem na oryginała. NIe chce mieć żadnych blend czy brewek. Jak dla mnie auto jest idealnie. Lamp też nie ruszam. Na kierunkach, czy lampach tylnich wszędzie są emblematy bmw i to mi się strasznie podoba
Mam jeszcze do niego nowy układ dolotowy - chyba dobrze mówie czyli: stożek, tą rurę która przeprowadza stożek maksmalnie do prawego rogu maski i blachę chroniącą przed ciepłem z silnika. Wszystko dedykowane do 328 King Dragona (blacha też Podobno dzwięk powoduje popłoch na ulicy. Ale zobacze jeszcze narazie jest wkładka K&N.
Fele pochodzą ze starej gdyż jednak rant bardziej mi się podoba.
W środku nie ma co grzebać. Nie wiem w sumie może macie jakieś pomysły co tu można zmienić?
_________________ Było: E30 316i Coupe - E36 318is Coupe - E36 328i Coupe - jest E46 330d Limo
Panowie,ja nie wiem jak po zdjeciach mozecie stwierdzic,ze auto na bank bylo walone????? to ze moze jest malowane,to o niczym nie swiadczy Auto jest bomba,chyba najladniejsze ,jakie do tej pory widzialem Gratulacje,bo piekny egzemplarz
_________________ Tak to sie zaczelo: VW Passat kombi B4 VR6,e30-325coupe,e32-Alpina B12,e38-740i,e34-535i,Audi A4 MTM avant ,e61-535d,e36-323i;)
Kurde przyglądam się to dosłownie jak blizniaczki, z zewnątrz jak i wewnątrz
Co do boczków to ja mam taką samą tapicerke i 4 poduchy a boczki mam w czarnej skórze w takiej samej co np. podłokietnik i mieszki od ręcznego i lewarka. Może były poprostu różne wersje.
A zmiany to proponował bym jak zwykle pełny OBC Podłokietnik, - ogólnie gadżety
najladniejsze ,jakie do tej pory widzialem Gratulacje,bo piekny egzemplarz
Nie no sztuka ladna, ale Ty moj drogi chyba wiele jeszcze nie widziales
oj widzialem bardzo duzo naprawde zadbanych e36, ale nie w polsce a ta jest chyba jedna z garstki ktora jest naprawde Jedyne co bym w niej zmienil to zawia ( gleba ) choc wiadomo jakie sa drogi w RP. Choc wiem z wlasnego doswiadczenia ,ze z gleba 80/60 da sie pomykac po polsce. Potrzebny do tego jest tylko zdrowy rozsadek .
_________________ Tak to sie zaczelo: VW Passat kombi B4 VR6,e30-325coupe,e32-Alpina B12,e38-740i,e34-535i,Audi A4 MTM avant ,e61-535d,e36-323i;)
oj widzialem bardzo duzo naprawde zadbanych e36, ale nie w polsce a ta jest chyba jedna z garstki ktora jest naprawde Jedyne co bym w niej zmienil to zawia ( gleba ) choc wiadomo jakie sa drogi w RP. Choc wiem z wlasnego doswiadczenia ,ze z gleba 80/60 da sie pomykac po polsce. Potrzebny do tego jest tylko zdrowy rozsadek .