BMW E36 320i coupe
rok produkcji 1996
wyposazenie
elektryczne szyby
elektryczne lusterka
elektryczny szyberdach
dwie poduszki
regulowana wysokosc kierownicy
wspomaganie kierownicy
lusterka M3
co zmienilem
dodałem halogeny
blenda
brewki
radio JVC z usb
aluminowe felgi 16 na oponach 225/50
kilka swierzych fotek
w okolicach polowy maja zostana jeszcze przyciemnione szyby caly tyl plus boczne przednie
a wiec blende i brewki zakupilem i zalozylem jakies 2 miesiace temu, sa wykonane z abs-u i osobiscie bardzo mi sie tak podoba, lampy na tyl na 100% beda z białym kierunkiem tylko nie wiem czy beda to oryginaly, co do felg to i tak mi sie udalo ze kupilem te 16 w zwiazku z tym ze w planach mam wesele to mam na co wydawac kase wiec wieksza felga niewchodzi w gre bo to juz wydatek duzo wiekszy
ktos wspomnial ze to nie jest forum tuningu, nie wiem o co chodzi, ale napewno za bardzo ta osoba nie wie co to tuning
jak zakupilem bawarke to na klapie byl spojler, ale ze mi sie to niepodoba to zostal usuniety
To samo co przedmówcy - blende i brewki zapakować i dać wrogowi. Co do lusterek z emy to wg. mnie albo robi się cały m pakiet albo nic. Jak zamienisz tylne lampy z białymi kierunkami to auto będzie gites (lub przednie zamienisz na pomarańczowe )
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
a wiec tak jak wspomnialem blendy i brewek niewywale, bo mnie osobiscie sie tak podoba
co do lusterek to z takimi bawarka przyjechala z niemcowni
na caly mpakiet mnie niestac wiec niebedzie (inne wazniejsze wydatki i szykowania)
a swiatla na tyl beda z bialym kierunkiem tylko dopiero gdzies za miesiac
[ Dodano: 2008-05-20, 17:53 ]
jedna nowa zmiana na aucie i kilka fotek
[ Dodano: 2008-12-24, 09:16 ]
ostatnie fotki na "letnim obuwiu"
wiem zapewne koncowka wydechu
ale aktualnie caly czas w pracy i nie ma kiedy sie tym zajac
moze po nowym roku sie ja skroci
w miare pilnie gdyz czeka juz na mnie inne BMW a najpierw musze sprzedac tą
do wymiany czujnik polozenia walu i ewentualnie przednia szyba
jesli sa jakies propozycje co do ceny to dzwonic na numer podany w aukcji (tylko niedzwonic ze smiesznymi ofertami)
jesli mozliwosc sprzedania bez alufelg 18"
ewentualnie prosze o PW ... tutaj prosze raczej niepytac o szczegoly bo zadko jestem na necie ... ewentualnie PW bo to zawsze jakies powiadomienie na poczte dostane