Witam przedstawiam wam mój nowy nabytek jest to e30 w wąskiej lampie rocznik 1986 z silnikiem 2.5 w wyposażeniu posiada:
- elektryczne szyby
- szyberdach
- wspomaganie kierownicy
- elektryczne lusterka
- check control
W chwili obecnej przejechałem 500km i nie miałem z nią problemów a prezentuję się tak:
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez center 2008-07-15, 11:51, w całości zmieniany 1 raz
od kad Wrona Mnie przekabacil na waska lampe jestem tego samego zdania ... ba,,,,,, nawet teraz moge powiedziec ze mi sie podoba jakies plany ja bym od siebie dodal MT1 i bedzie
no wiec m technik jest ale niekompletny brakuje mi przodu sporo części zostało z mojej poprzedniej buni a jakie będą zmiany myślę że pójdę w dobrym kierunku jak coś to mnie nawrócicie w chwili obecnej chce przełożyć zawieszenie i zobaczyć jak nisko mogę się poruszać po naszych drogach
No widziałem betke i nawet miałem okazje pojeździć i baza jest dobra, silnik też daje rady, teraz czeka Cie troche pracy żeby zbudować takie coś jak miałeś poprzednio a miałeś ideał,
Cytat:
jak i kilka innych rzeczy
Jakich
Poniżej masz fotke Piotra poprzedniej bemki, w tym kierunku pójdzie więc możesz być pewny że powstanie coś podobnego a może i lepszego ?
Witam zaszły lekkie zmiany otóż oświetlenie zostało wymienione na ksenony 8000k no i zawieszenie zostało przełożone z poprzedniej buni poniżej zamieszczam kilka zdjęć :
A tutaj zdjęcie z wycieczki nad Soline z Lordem Łukaszem i jego żonką
Pozdrawiam
a od siebie dodam żeby uważać na wjeżdżanie obniżonym autem na trawę , bo czasem może sie to źle skończyć, mianowicie rozgrzany katalizator czy też ukł. wydechowy może spowodować zapłon , raz miałem taki przypadek... na szczęście udało mi się szybko zjechać i nic się nie stało... ale pod spodem byłą juz czarna plama opalonej trawy...
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
No i doszły felgi brock b1 niestety w poprzedniej w tym stanie długo nie pojeździły miejmy nadzieję że tej będą dobrze służyły niżej podaje fotki jak się całość prezentuje :
Pozdrawiam
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Witam kolejną zmianą w mojej buni jest obszycie foteli oraz kanapy skórą.
Podziękowania należą się dla Lorda Łukasza za pomoc oraz dla Daniela za świetną jakość.
A oto zdjęcia jak to się prezentuje:
No i kilka zdjęć ze wspólnego wypadu
No i trasa na której zostawiliśmy swoje wypociny off road ale daliśmy rade mimo niskiej gleby: