W Niemczech nagrody wygrywaja auta tego pogladu:
Wytarczy poogladac foty ze zlotow na www.bmw-syndikat.de tam najlepiej widac co jest teraz na topie i czym sie ludzie lansuja na zlotach, ale oni sie nie znaja
"Starych" Germanow jak na lekarstwo
Ekstra fury
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89
xeon ty mi tu nie #@%#$% tylko foty wklejac zdjecia robilo przynajmniej z 7 osob a jak narazie tylko ja swoje wypociny wkleilem i czekam na filmik z przejazdu - bo wg mnie cruising po tarnowie byl z tych grubszych
[ Dodano: 2008-06-17, 17:55 ]
miroll napisa/a:
Ja juz dawno pop...liłem E36 bo niestety nie moj portfel na takie przerobki (a wlasciwie to przebudowy). Syndromem statku Tezeusza powoli to zawiewa.
mirol nie pitol, zaden z tych samochodow nie ma nic zmienianego chociazby przy silniku .. te "przerobki" sa duzo mniej zaawansowane niz chociazby na scenie VAG-a .. prawde powiedziawszy to poza gleba, felga i wnetrzami praktycznie nic tu nie jest przerobione ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
mirol nie pitol, zaden z tych samochodow nie ma nic zmienianego chociazby przy silniku .. te "przerobki" sa duzo mniej zaawansowane niz chociazby na scenie VAG-a .. prawde powiedziawszy to poza gleba, felga i wnetrzami praktycznie nic tu nie jest przerobione ..
felgi jakies 3 tlg 3k + opony 1.5 k
gwint (niezbedny zeby nic nie tarlo) 4k
srodek 3k + obszycie drugie tyle czyli 6k
przerobka nadkoli z malowaniem 1.5k
To daje sume ktora mniej wiecej rowna sie cenie e36 qp w pakiecie.... Statek Tezeusza niestety... I prosze dajcie mi prawo do wlasnego zdania. Pieknie ale bez sensu. Przynajmniej dla mnie.
mylisz pojecie chlopaku - bo nie kasa wlozona sie liczy ale serce
Taaaa jasne.... Gdyby tak było to takich pięknych aut mielibyśmy 600 a nie 6.....
Nie ma co sie oszukiwać-takie coś poprostu kosztuje i to bardzo dużo.... Może to i lepiej, bo teraz jest na czym zawiesić oko, a gdyby każdego było na to stać bardzo szybko zrobiłoby się nudne.
może ktoś z szóstki Germanistów ustosunkować się do tych kosztów.
Bo jak tak to wygląda to faktycznie podzielam zdanie mirolla...
oczywiście nie zmienia to faktu że auta są piękne...
może ktoś z szóstki Germanistów ustosunkować się do tych kosztów.
Bo jak tak to wygląda to faktycznie podzielam zdanie mirolla...
gwint nie jest wcale potrzebny a cena przesadzona , środek w Vaderach też wychodzi mniej niż Milorr napisał, reszta mniej wiecej sie zgadza, chciałbym tylko sprecyzować wypowiedź Alexila , my Kebabowcy naprawde nie śpimy na pieniądzach, owszem gadżety nie są tanie ale to jest włąsnie pasja , często kosztem innych przyjemności, na dowód chciałbym przytoczyć słowa Kamila w temacie o jego samochodzie "dzieki Panowie.teraz tylko drobiazgi ale wczesniej troche uregulowanie długów i odbicie sie po wydatkach jakie poniosłem aby zrobic tak autko."
co odemnie.Co do felg prawda i opon faktycznie zblizona cena jak dobrze poszukasz.Mozna owiele drozej.
gwint od 3 do 4,5 zależy jaki :)Ale to te lepsze w tej cenie
srodek słaby w welurze czy alkantarze Wadery około 1800 - 2300 plus obszycie 2500 - 3000 razem około 5000
nadkola no cóz rozgiecie za pomoca chłopaków z forum to koszt 200 zl 4 nadkoli no plus malowanie.tu mozna polemizowac.jeden pomaluje za 400 zł drugi za 2000 /zalezy gdzie i kto maluje.ogólnie wiele nie przesadził Miroll
ale swoja droga na tym to polega .Wkłdasz serce ,troche grosza bo bez tego nie ruszysz i kupe czasu i nerwów bo ci co maja te auta wiedza jak podchodza serwisy blacharskie,mechaniczne czy wulkaznizacje do tematu.Ale to wszystko sie zwraca kiedy pojawiasz sie w grupie takiej jak w tarnowie i robicie przejazdy.miny ludzi i gratulacje za auto ,kciuki podniesione na swiatłach u inncyh kierowców ze jest ok.Mi dwa dni temu pokazywali ze jest ok ludzie ze swiata Hond odwieczni wrogowie bmw.To mówi samo za siebie.Pozdrówka tyle odemnie.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Kiloff.Swiete słowa.Ja wole odkałdac kaske na rarytasy do auta niz przepic gdzies.Pozdro Brachu.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
tylko sprecyzować wypowiedź Alexila , my Kebabowcy naprawde nie śpimy na pieniądzach, owszem gadżety nie są tanie ale to jest włąsnie pasja , często kosztem innych przyjemności
Całkowicie się z Tobą zgadzam i wcale nie mówię, że wszyscy śpią na kasie. No ale nie powiesz mi, że ktoś odkłada 3-4 tyś zł na felgi z niewypitego piwa