BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
[E36] --=CZARNY=-- ->> 320i coupe
Autor Wiadomo
--=CZARNY=-- 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 29 Kwi 2008
Skd: Polska
Wysany: 2008-07-10, 19:47   [E36] --=CZARNY=-- ->> 320i coupe

Czesc. Moje BMW to e36 Coupe 92r z przebiegiem 15tys. wyposażenie el. szyby + szyber
jednostka M50B20 auto 2 latka juz w kraju z czego rok u mnie Jest zadbana nawet fotele nie wyblakłe nie wytarte jak cała reszta wnetrza… zmieniłem w niej od kupna jak na razie sprezyny było 50/50 Weitec straszna koza była, jest KW 70/40 nieco lepiej :] na amorkach WEITEC nerka została prysnieta na CZARNY MAT, przyciemnienie przednich kierunków, usuniecie emblematu z tylniej klapy oraz wywalenie blendy! dorwaem jeszcze przedni zderzak orginał M3 z org. Kratka i dokladka brakuje wlotów na tarcze ale będą w garazu lezy i czeka na przyszły sezon koło BBS VOR KERSCHER 9” ET 35 oczywiście 17-calówki na to guma 215/40 do tego dystanse H&R przód 15mm tył 25mm … kupiłem ostatnio jeszcze listwy progowe bmw Nic z laminatu itp… bazuje na org. Udało mi sie wychaczyc kierownice RAID HP 30cm bo org. Jest jak od stara ;) no i włożyłem troszke muzyki tak aby cos cykało… wzmacniacze MAC AUDIO MPX 2000 oraz MPX MONO sub LANZAR MAXP124 i jakas tam szybka zabudowa wasnej roboty na wzmacniacze ale mysle nad wymiana audio na cos konkretnego… ale to juz na samym koncu

Tak wygladała kiedys po zakupie...

Tak wyglada srodek nadzwyczajnie prosty... ale czysty i zadbany

KW 70/40

RAID HP 12"

nieco audio (własnej roboty mini zabudowa)

tak wyszły nerki (idealnie pod mój sty)

a tak wyglada obecnie i taką sie teraz poruszam jest 15" i zajebaszczo duzy i przyjemny balon :wow: :lol: i tak zostanie do nastepnego sezonu szkoda meczyc teraz BBS-ów jak i tak wogóle nie maja do czego narazie pasowac...

a tu fotki z szybkiej przymiarki BBS KERSCHER

Ostatnio zmieniony przez center 2010-10-13, 23:36, w caoci zmieniany 9 razy  

siben 

Doczy: 26 Cze 2007
Skd: Radom
Wysany: 2008-07-10, 22:39   

Do projektu dodaj progi i lustra i będzie nie żle ogólnie spoko,ciekawe fele.To tobie ja buchneli chyba była w ogłoszeniach.Pozdro

kamil328 
WWW. FELGEN-MAN. PL?

Doczy: 30 Maj 2006
Skd: lublin
Wysany: 2008-07-11, 00:23   

ciekawy projekt sie zapowiada. No i felaszki nie tuzinkowe. Tak trzymaj

--=CZARNY=-- 

Wysany: 2008-07-11, 14:30   

siben, o co kaman?? bo nie łapie ?? w jakich ogłoszeniach?? chyba mnie z kims pomyliles ;)

ps. co do progow to beda a lusterka zostaja te co sa bo te m3 jakos nie za bardzo mi podchodza ;) PZDR!!!

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Doczy: 10 Sie 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2008-07-11, 14:36   

Czarny.Wkoncu pokazałes swoja laleczke he he.walisz w dobrym kierunku.Idziesz mocno w góre.To mi sie podoba.Wadery czekaja na ciebie :) .Tylko były by do obszycia .Zgłos sie jak by co. :) Ja takie same kupiłem i obszyłem.Troche kosztuje to wszystko ale warto.felga bardzo ladna.Robisz ja na konkretnych gadżetach to mi sie podoba dlatego wnetrze m3 musi tam być wczesniej czy pózniej choc wiem że to duże obciązenie jak na raz.Pozdro

--=CZARNY=-- 

Wysany: 2008-07-11, 15:42   

dzieki Kamilu ;) jak ukoncze projekt to na przyszły sezon przyjade do toronto... a co do waderów to na bank bedą oczywiscie z obszyciem bo chce zrobic takiego banana jak ty lub taki kolor jak kamil328 jeszcze sie zastanowie... troszke wydatku jest ale to musi byc ;) wiec jak bedzie $ to sie napewno do Ciebie odezwe... Jedno co mnie martwi to ta skromnosc na tyle 9" ale o tym tez pomysle wszytsko z czasem, mysle ze kiedys ja doprowadze do ideału ... ;)
Ostatnio zmieniony przez --=CZARNY=-- 2008-07-11, 15:46, w caoci zmieniany 1 raz  

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Doczy: 10 Sie 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2008-07-11, 16:30   

tył żaden problem.Ranty w niemczech leża.Wiadomo kosztuja ale warto.Miny ludzi,oklaski wszystko zrekompensuja ci pózniej :)

rifresz 
Driver cosmosschwarz

Doczy: 04 Sty 2007
Skd: POZNAŃ
Wysany: 2008-09-08, 17:53   

Powiedz mi kolego jak te wałki sie spisuje w seryjnych nadkolach?:) Cos ci przyciera itp ?:) Bo koło nietuzinkowe i widzial bym takie u siebie

http://beemka-klub.pl/for...p=328261#328261

--=CZARNY=-- 

Wysany: 2008-09-08, 18:07   

chyba nie doczytałes kolego rifresz;) bo pisalem ze to tylko fotki do przymiarki a koło zakladam dopiero na nastepny sezon teraz sobie leza i czekaja tylko ze w zime dokupuje na tył ranty 3,75" tak zeby było ok 10,5 cala na tyle do tego gwint bo narazie jest koza 70/40 no i oczywiscie wyciaganie nadkoli przodu w sumie moze i bym nie musiał wyciagac ale jak tył to i przód odrazu chyba zrobie tym bardziej ze przod chce skrecic na maxa do -80 i wtedy mogło by ocierac

http://img46.imageshack.u...=img7693dq6.jpg

http://img300.imageshack....73607642sw4.jpg

http://img381.imageshack....97442094xa1.jpg
Ostatnio zmieniony przez --=CZARNY=-- 2008-09-11, 21:37, w caoci zmieniany 9 razy  

marvin-86 
Częstochowa

Doczy: 26 Lis 2006
Skd: Częstochowa
Wysany: 2008-09-10, 08:57   

dla mnie felgi sa EXTRA, tez sie zastanawiam nad mziana bo mam contury od emki niby do mpakietu pasuja ale wiadmo o co kaman :D i ladny corny bumer :) kierownice sobie odpusc ;)

Wacha 
Gleboszuracz

Doczy: 10 Cze 2007
Skd: Gdynia
Wysany: 2008-09-10, 11:56   

--=CZARNY=-- napisa/a:
na maxa do -80 i wtedy mogło by ocierac

na gwincie na maxa mozesz prawie do -95 zjechac :)

--=CZARNY=-- 

Wysany: 2010-07-03, 13:17   

Troche odkopie temat

zmiany z sezonu 2009-2010

- gwint K-sport + camber
- dolna rozpórka x-brace
- górna rozpórka przednich kielichów by nakretka
- lampy przednie dostały nowe szkła zewnetrzne dodatkowo BH + ciemna soczewka + zenon 6K
- tłumik koncowy dedykowana nierdzewka BASTUCK 2x76
- nowy lakier
- przednie i boczne kierunkowskazy ciemne
- zewnetrzny pakiet bez luster i wywijanych progów
- nerka poliftowa w kolor
- nowe szerokie listyw boczne m///
- ranty tył 4" przód 3"szerokosc felg tył 10,5 przód 9,5 opony dunlop SP 9000 245/35 215/40
- nowy aku centra futura, visco behr, pasek coni tech... i duzo innych drobiazgów mniej widocznych. Auto przybrało wyglad na jakim mi zalezało i juz tak zostanie jedynie do zyczenia pozostawiaja tylne nadkola tragedi nie ma ale poszerzanie maszynka nie do konca do mnie przemawia poniewaz rolowanie robi z błotnika taka łódkę brzegi błotnika sie zgrywaja ładnie z opona a srodek odstaje beda pieniadze to sie dobrze młotkiem i kowaedłekiem poprawi

w tygodniu bedzie wkladane wnetrze z m3 tzw. vadery w nowej kremowej skórze + czarny sufit z m/// i na podsumowanie bedzie dobra sesja

w planach :
-nowe zaciski + tarcze zimmermann sport + klocki gereen stuff
-dobre granie
-prawdopodobnie m54b30

uprzedzam zdjecia podglądowe :!:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.
Ostatnio zmieniony przez --=CZARNY=-- 2010-07-03, 13:19, w caoci zmieniany 1 raz  

Sobek 
german style

Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: PZL, Wernhout
Wysany: 2010-07-03, 14:56   

Konkret kebab...
za jakis czas moze i jak dolacze do kebabowiczów :P
pozdro

miroll 
notoryczny fan serii

Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Kraków-NH
Wysany: 2010-07-05, 08:36   

waski kerscher z duzym et ma potencjal bo mozna z niego zrobic taaakiego walca :)

Ogolnie mnie sie bardzo podoba. Swojemu autu bym tego nie zrobil ale twoje wyszlo bardzo ladnie. Teraz czas na motorownie lepsza zeby napedzila te szerokosci.

Mój turek i kant

--=CZARNY=-- 

Wysany: 2010-10-13, 10:34   

przyszedł czas sezon podsumowac :wink:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Sobek 
german style

Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: PZL, Wernhout
Wysany: 2010-10-13, 20:11   

No Kolego tylko pozazdroscic furki :) masakra wymiata...

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: