o to nowy pontiak - a własciwie pierwszy SUV tej firmy - czy nie sądzicie ze przód jakby od BMW (nerki) i gdyby nie znaczek pontiaka na grillu ielu pomyslałoby ze to kolejna wersja X5 swoja droga nawet ładne auto
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
Wysłany: 2005-01-16, 09:11
Pontiac to sportowa marka koncernu GM i tyle ma wspólnego z BMW.Jechałem kiedyś Firebyrdem 5.0 V8 poza dżwiękiem z pod maski żadna rewelacja.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
mocry [Usunięty]
Wysłany: 2005-01-16, 09:48
Ten na samej gorze faktycznie podobny do BMW. Nie dosc, ze ma nerki to jeszcze te zaciagniete lampy. Niech zostaiwa bmki w spokoju i sobie sami cos wymysla
te nerki to juz dawno widiziałem , przeprojektowywałem kiedys nawet piontiaca ale to co zobaczyłem w tym SUVie przeszło moje oczekiwania. Nie dosc ze to ato na prawde przypomina mi BMW (w przeciwienstwie do poprzednich ich produkcji) to jeszcze ten przód na prawde mi się podoba co więcej gdyby na masce widniał znak naszej marki nie wstydziłbym sie nim jezdzic, a przyjęcie nowego modelu serii X w tej formie nie byłoby trudne
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Anonymous Gość
Wysłany: 2005-01-22, 10:08
mhm
rzeczywiście strasznie podobny dobrze czy źle? niby BMW wychodzi na jakiś wzór ale traci na oryginalnej stylistyce w ten sposób... tak mi się wydaje przynajmniej