Wysłany: 2008-03-19, 19:54 [E36] pudo ->> 320i coupe
Witam.
Właśnie zakupiłem moje pierwsze BMW. Trochę to trwało, ale było warto czekać . Wszystkim na forum z pewnością jest dobrze znana.
Kilka fotek zrobionych dzisiaj, niestety pogoda nie dopisała, no i bunia nie umyta po podróży. Jak sie tylko pogoda polepszy to zrobię jakieś ładniejsze.
Ogólny zarys autka nie zostanie zmieniony. Taka mi sie spodobała i taka zostanie.
A tu fotki ze Sreberkiem Tomka z wypadu po autko. Jeszcze raz dzięki Tomek, że ze mna jechałeś.
Ostatnio zmieniony przez center 2008-07-21, 21:20, w całości zmieniany 2 razy
zależało mi właśnie żeby jak najwięcej zostało w aucie
wiem wiem, tak trochę głupio mi się chwalić, wiem że nie było łatwe dla Łukasza sprzedać to auto
Masz w najlepszym wydaniu e 36 i zadbaną .Takich w Polsce nie znajdziesz raczej już.Dbaj o nią.Warta tego.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Kilka zmian zaszło w Żabie.
W chromie są już tylko obwódki zegarów i guzik ręcznego (ramka przy lewarku jest w czarnym macie, i wewnętrzne klamki są z powrotem czarne).
Kolejną zmianą są zewnętrzne maskownice klamek bez dziurki na kluczyk .
Co niektórzy wiedzą o jednaj zmianie której nie planowałem, tym samym uprzedzam spostrzegawczych szerokie listwy ukradli mi w majowy weekend :kwasny: ale nowe są już w drodze do mnie
Poniżej fotki maskownic
Tu kolejna zmiana mam nadzieje że wyjdzie na dobre
Moje 18'' już znalazły nowego właściciela, mam nadzieje że będą dobrze i długo mu służyły.
Foto poniżej 18'' w nowym autku.
No i tymczasowe obuwie na czas poszukiwania nowego felunku
W planach jest jeszcze kilka innych zmian, zobaczymy co z tego wyjdzie.
No i na jak dużo pozwolą fundusze
Na bieżąco będę informował o dalszych zmianach