BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Track Day Ułęż/Ryki 31/08
Autor Wiadomość
Squad 

Wysłany: 2008-08-19, 22:15   Track Day Ułęż/Ryki 31/08

Sprawa wyglada nastepująco. Dziś na rally sprincie gadałem z gościem z Octavia klubu że chcieli zorganizować track day jak powyżej. Nie zebrała się odpowiednia ilość chętnych i będą musieli odwołać imprezę, chyba że dozbiera się zawodników. Aktualnie mają ok. 15 chetnych, a musi być minimum 30. Koszt ok 150zł od auta i także upalania jest cały dzień. Powiedziałem mu że napiszę info tutaj. Niech się zgłaszają ewentualni chętni i jeżeli będzie ok 15 zawodników tutaj to uderzę do niego żeby się zalogował i żeby dalej prowadził sprawę, nie chcę być pośrednikiem. Więc wpisywać się. Pozdrawiam,
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car

Tymon 

Wysłany: 2008-08-19, 22:18   

Ja na 100% :!:
Czytałem na forum Octy, ale zainteresowanie tam umarło :(

Pozdrawiam

LUKAS 
Klubowicz

Wysłany: 2008-08-20, 06:55   

Jakiś plan imprezy? Co dokładnie będzie się tam działo...
Czywiadomo jakie i ile bedzie przejazdów?

powered by LUKAS Performance

325i E30 Coupe mit 60% Sperre

powered by LUKAS Performance - Biała ;) => RennWagen Project
330CiA E46 - Niebieska => Auto po bułki ;)

Marcin 
Nurburgring Fan

Wysłany: 2008-08-20, 07:45   

JESTEM WSTEPNIE ZAINTERESOWANY ale podobnie jak Lukas tez chce znac wiecej szczegolow.

Squad 

Wysłany: 2008-08-20, 08:48   

Ok, to ja uderzę do tego człowieka z OCP żeby się tutaj zalogował i wszystko napisał. A jak narazie skopiowałem to z tego forum:

Joł Niggers

Aby corocznej tradycji stało się zadość czas zorganizować jakiś wyjazd na tor/lotnisko

Proponuję zabrać się jak w zeszłym roku z Howardem i http://www.centrumszkoleniarajdowego.pl/ na lotnisko Ułęż - uprzedzam uwagi - Ryśka nie będzie

Cytat:
SAMOCHODOWY RAJD SZKOLENIOWY połączy w sobie dwa elementy - szkolenie z techniki jazdy i zawody.
Zawodnicy przed startem otrzymają konspekty dotyczące ustawienia, konfiguracji i sposobu jazdy prób szybkościowych. Podczas szkolenia uczestnicy dowiedzą sie jak prawidłowo pokonać trasę - gdzie hamować , jak skręcać , w którym momencie dodawać gazu , aby jak najbezpieczniej i najszybciej pokonać trasę.

Drugą częścią szkolenia będzie przejazd zapoznawczy (kilka okrążeń).

Z uwagi na bezpieczeństwo uczestników konfiguracja ustawień zakrętów w zakresie 60 - 160 km/h. Do przejechania w sumie ponad 20 km szybkościowych.

Jeżeli startujący będą chcieli porównać osiągi swoich samochodów , to po zawodach udostępnimy długą prostą trasę - 240km/h gwarantowane (jeżeli auto da radę) nawet w układzie porównawczym 1/4 mili w wersji tradycyjnej.

WYPOSAŻENIE OBOWIĄZKOWE:
OC,NW, aktualny przegląd techniczny, gaśnica, apteczka, trójkąt, kaski ochronne dla załogi (motoryzacyjne)

Jezeli uda się zebrać 30 aut koszt dla jednego auta wyniesie 150zł

Zasady ogólne takie same jak w zeszłym roku:
- dojazd i wyżywienie we własnym zakresie: polecamy kiełbasę w ilościach umiarkowanych, większe ilości staja w gardle, na grillowanie mięsa nie za bardzo jest czas
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Ostatnio zmieniony przez Squad 2008-08-20, 08:53, w całości zmieniany 1 raz  

Marcin 
Nurburgring Fan

Wysłany: 2008-08-20, 09:28   

OK jezeli tylko do tego czasu nie urzodzi mi sie syn (Kasia ma termin na 4 wrzesnia) to jade.

Marcin - PORSCHE 944

Tymon 

Wysłany: 2008-08-20, 12:31   

Squad, rozmawiałem z Kolegą z OCP Misiek i nie ma szans na to, żeby impreza wypaliła.
Za małe zainteresowanie było ;/

Squad 

Wysłany: 2008-08-20, 12:55   

Z Miśkiem Waw? dawny znajomy haha. Słuchaj wczoraj gadałem z organizatorem tego wszystkiego i on mówi zupełnie co innego, napisałem do niego, ma się tutaj zalogować i napisać wszystko w tym temacie,
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car

misiekwaw 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2008-08-20, 13:02   

Squad napisał/a:
Z Miśkiem Waw? dawny znajomy haha. Słuchaj wczoraj gadałem z organizatorem tego wszystkiego i on mówi zupełnie co innego, napisałem do niego, ma się tutaj zalogować i napisać wszystko w tym temacie,

tak, z Miskiem waw :mg: , siema :wink:

gadałes napewno z howardem :roll: ktory owszem organizuje to i udziela sie w tej szkole rajdowej czy z nimi wspolpracuje, ale chetnych zbieralem ja. Poniewaz nie uzbierałem, a do 15 sierpnia mielismy zarezerwowany termin to uznalismy ze odwolujemy impreze.
W zwiazku z tym powiadomiłem wszystkich którzy mi się zgłosili że impreza odwołana.
Zatem musisz uzbierać 30 osób od nowa :cry:
Nie mówię, że to niemożliwe, ale może nie być łatwo. w tydzien :|

pozdro :beer:

Squad 

Wysłany: 2008-08-20, 14:38   

Siemasz, słuchaj ja nikogo nie zbieram tylko puściłem dalej to info co mi mówił Howard wczoraj, on twierdzi że nie ma problemu rozegrać tą impreze właśnie 31 sierpnia, a także w innych terminach, wiec jak tylko zbiorą się chetni to on nie widzi problemu, nic ja czekam aż on się tutaj zaloguje i wypowie bo takie przekazywanie z ust do ust to na ogół nie wychodzi .
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car

Andrzej540 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2008-08-22, 07:40   

Panowie a nie lepiej zadzwonic do Wrobla? Wystarczy 10 samochodow, koszt 200zl od samochodu, Wrobel ustawia trase, jedzie z kazdym w samochodzie o nic nie trzeba sie matrwic, chyba latwiej zebrac 10 osob niz 30, pomijam to, ze przy 30 samochodach to za wiele sie nie pojezdzi.

Squad 

Wysłany: 2008-08-22, 09:35   

Sądzę że można sobie odpuścić te Ryki. Ten człowiek co mi to mówił jakoś nie jest chetny by się tutaj zalogować i wsio ogarnąć najwidoczniej.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car

Odpowiedz do tematu