BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Czy taka felga wejdzie do e36??? Pomóżcie
Autor Wiadomo
daz 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 05 Pa 2004
Skd: lublin
Wysany: 2005-01-24, 19:56   Czy taka felga wejdzie do e36??? Pomóżcie

Czy fela 8x17" ET 15!! wejdzie do E36? Bo mam okzje kupić ładne felgi w tym łaśnie rozmiarze i zastanawiam się czy 8" szerokości to nie za dużo jak na e36? i czy ET15 nie jest zbyt dużym odsadzeniem ,bo z tego co pamiętam to małe et znaczy że felga bardziej wystaje? wiec na et 15 może za bardzo wystawać, co sądzice?? Aha te felgi były kupione do bmw 5

loko

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Wawka
Wysany: 2005-01-25, 20:22   

mysle ze jak masz kupic to masz mozliwosc podjechania swoim autem, uniesienia go i przymierzenia felgi... wyglada na to ze nie powinno byc zadnego problemu... po prostu sprobuj... to nic nie kosztuje... a przy okazji zobaczysz jak leza na aucie, bo sie moze okazac ze jak zamontujesz to moga ci sie przestac podobac :)

Marcin 
Nurburgring Fan

Pomg: 2 razy
Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2005-01-25, 21:18   

loko napisa/a:
mysle ze jak masz kupic to masz mozliwosc podjechania swoim autem, uniesienia go i przymierzenia felgi... wyglada na to ze nie powinno byc zadnego problemu... po prostu sprobuj... to nic nie kosztuje... a przy okazji zobaczysz jak leza na aucie, bo sie moze okazac ze jak zamontujesz to moga ci sie przestac podobac :)

Ciagle powtarzam, ze czasem najprostrze rozwiazania sa najlepsze :D

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Skd: Słupsk
Wysany: 2005-01-26, 02:07   

juz napisalem ci na innym forum ze nie wejdzie - na pewno

te fele to kola od E34 i E32 - tam pasuja - do E36 przy takiej szerokosci szukaj ET 35-40 i nie bedziesz musial nic przerabiac.

Jacek E30 
em pała E30

Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2005-01-26, 13:04   

Nie ogladaj sie na nic tylko wsadzaj , opony to 215/45 takie bedą optymalne jezeli chcesz bardziej tuningowo podejść do sprawy to profil 40 ale tu juz lekka ziemia by sie przydała !! ! Ja jestem specjalistą od felg , jak macie jakies pytania to walcie !! !

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Skd: Słupsk
Wysany: 2005-01-26, 15:32   

ale felga o takim ET nie wejdzie do e36 - bedzie przycierac o ranty - nie ma bata, tak samo felga z e36 nie wejdzie do e34 i e32 - bedzie sie zapierala na amorku - e36 musi miec wieksza warotsc ET - no chyba ze bedzie klepal blotniki i zawijal ranty - wtedy sie zmiesci na pewno.

Jacek E30 
em pała E30

Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2005-01-26, 16:32   

Przepraszam troszke sie zagalopowałem nie wiem czemu sugerowałem sie postem wyzej od mojej ostatniej wypowiedzi a tam było napisane ET 35 - 40 zamiast jak do góry 15 , Sarna ma racje poszerzac nadkola tylko i wylacznie .

kamil
[Usunity]

Wysany: 2005-01-31, 22:29   

jesli masz twarde zawieszenie i rozklepiesz delikatnie ranty to wejdzie i efekt super!! , ale bedziesz musial zalozyc opony max profil 40 inaczej bedawystawaly poza blotnik i nie da rady, ja bym na twoim miejscu nie kombinowal tylko poszukal min ET35

Os_
[Usunity]

Wysany: 2005-01-31, 23:19   

A możesz wkleić zdjęcie tych felg to może uda nam się zrobić dobrego dila :wink:

Ja mam niepasujące do e39 felgi od e46 ET47 17 cali
do e36 pasują na 100%

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: