Oto moje E46 323Ci, 2.5/170PS, 2000rok
Jak to pisza na allegro "prawie pełna opcja bez nawigacji"
Czyli:
-xenony
-multifunkcyjna kierownica
-tempomat
-4 el. szyby
-el. lusterka, składane elektrycznie
-climatronic
-poł skóry sportowe z elektryczną regulacją +memory
-2 podłokietniki
-pakiet dodatkowego oświetlenia wnetrza, tzn na nogi z przodu, z tył dodatkowe lampki i z przodu do czytania
-org. radio z Cd
-6x Airbag
-ABS, ASC
-felgi 18' ///M chyba orginalne
-przedni zderzak M3
-BC, OBC
i pewnie coś jeszcze o czym nie pamiętam
Zdjęcia robione na szybko, pod domem ale w swoim czasie mam nadzieje zrobic cos w lepszym krajobrazie
Na koniec jeszcze zdjęcia mojego "kebaba", niestety już sprzedanego...
Ostatnio zmieniony przez center 2008-11-17, 11:28, w całości zmieniany 10 razy
Racja, drewno w srodku to jest ta rzecz, ktora nie pasuje do E46 A srebrne listwy bardzo ładnie komponuja się z całą resztą:)
Zmian narazie nie planuje, byc moze w nieokreślonej przyszłosci tylni zderzak m-tech, i felgi, ale jesli o felgi chodzi, to zalezy od pewnej osoby ktora ma takie jak ja bym chciał, a nie wie czy je chce sprzedac Tak wiec Żółty, mozliwe ze kiedys beda na sprzedaż Jak narazie te ktore mam bardzo mi sie podobają.
Ostatnio zmieniony przez CRC 2008-11-11, 14:25, w całości zmieniany 2 razy
Śliczne coupe zawsze mi się podobało w E46 tylko wolałbym czarną
No i ten środeczek bez kredensu fajnie to wygląda
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
mi sie podoba zreszta zawsze e46 byly dla mnie wielkie kolor jak dla mnie klasiura ni i coupe
ja mam niestety sedana wiesz zona i dziecko dobra niech im bedzie.
jestem na tak
Tak, z Rudy sląskiej, skad wiesz? Znasz auto ?
Mnie sie własnie poł skóry najbardziej podobaja ze wszystkiego co montowali do E46, no ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje
Ostatnio zmieniony przez CRC 2008-11-12, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
Zgadza sie to ta sama Ale siostra bardzo ok, nie było kłopotu z zakupem od niej, dołaczyła upowaznienia od brata do sprzedazy i nie było z tym zadnego problemu przy rejestracji itd.
Przod owszem był robiony, nowy zderzak, klosz lampy po stronie kierowcy zmieniony (ubił go na dole zderzak jak sie łamał) i to tyle z tego co wiem, co do nadkola miałem watpliwosci, ale jest bardzo ok zrobione o ile wogole było robione, "na oko" nie da sie wyczuc. Generalnie historia była taka ze koles w zimie wpakował sie w wysoki kraweznik, widziałem zdjecia po tej "przygodzie", jedynie ten zderzak, lewe swiatło przeciwmgielne i lampa poszły. Poza tym, po dokładnym przebadaniu auta przez mechanika nie znalazł nic. To dosc duza odmiana po poprzedniej E36, ktora była dla mnie zagadka przez 3 lata, az do momentu sprzedania:)
Ps. co kupiłes zamiast niej? Bo widze ze tez E46Ci
[ Dodano: 2008-11-12, 19:56 ]
tylmanek88 napisał/a:
Stammek ma racje, rob ja na Alpinke w dol jakos konkretnie no i Swapik tez moze byc jak bedziesz mial na to chwile
jakie tam audio siedzi, bo widze radyjo CD, ale co poza tym brzmi w trzcinie?
Bez urazy, ale jesli bede chciał wiecej KM to kupie mocniejsze BMW, w tym aucie takie akcje napewno nie bedą miały miejsca
Audio, chyba standardowe, nie wiem, nie przygladałem sie jeszcze wnikliwie, gra całkiem fajnie, jak dla mnie, nie jestem audiofilem
Co do alpiny, to nie ma szans, raczej fanty z m-pakietu
Ostatnio zmieniony przez CRC 2008-11-12, 19:56, w całości zmieniany 1 raz
Jezdzi sie całkiem ok, troche bardziej czuc nierownosci na drodze ale myslałem ze bedzie gorzej, zwłaszcza w koleinach:) Opony 225/40/18.
A Tobie jak sie te felgi sprawują? To sa orginały z M6 czy "wzór M6" Chyba ze zle widze i to zupełnie inne koła
Ostatnio zmieniony przez CRC 2008-11-13, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
Ja jestem az zdziwiony że tak pięknie jeździ sie na 18tkach po polskich drogach. Tak jak piszesz w koleinach troche "rzuca" ale tragedii nie ma. To i tak lepiej niz w e30 ktorą mam na 16 tam jest lipa. To raczej wzór z M6 Masz troche niższy profil ja mam opony 225/45/18
Widzialem auto i prowadzilem nawet. Fajnie sie w e46 czuje ale jednak doskwiera fakt ze to juz kawal maszynerii jest. Trojka nam urosla i to strasznie
M52b25tu to ta bude mozna powiedziec przesuwa jedynie bo jakos super osiagow nie odczulem. Samochod jest fajny ale zeby byl po mojemu zrobiony to tez nie powiem. Felg innych i gleb nie bedzie z tego co Łukasz mowie ... a szkoda.
Poza tym fajne bmw no i wogole nowsze wiec jeszcze takie nie wylatane. Moja kolejna beemka to na pewno tez bedzie e46 w qp. Gratsy.