WITAM
Auto zakupiłem z planem przebudowy na driftowóz. Ogólnie byłem do niej nastawiony troche anty bo poddana została WT przez poprzedniego własciciela, ale za to była w najlepszym stanie i trzymała sie drogi w przeciwienstwie do innych E 30 które oglądałem Puki co zakończony jest pierwszy etap prac, czyli usunięcie zbędnych dodatków , ogólna kosmetyka, zrobione zawieszenie, zamontowanie fotela kubełkowego , radia CD i pomalowanie maski i klapy bagażnika
Co cieszy? :
-gleba "minus troche"
-orginalne alu
-kubełek
-wspomaganie
-szyber
-lusterka na prąd
-nadwozie w fabrycznym odcieniu "diamantschwarz metalic"
-maska i klapa bagażnika w odcieniu "bitex z piachem" patent podpatrzony z motocykli zrobionych w stylu ratbike w którym się zakochałem a teraz w końcu, po kilku latach udało mi się go częsciowo przenieść na auto
W planach:
- SWAP na 3,5L
- szpera 100%
- wyprócie całego wnętrza
- klatka i rozpórki
- ospilerowanie M-technic
- czarne felgi z czerwonym pasem
- reszta nadwozia szary mat
OTO ONA :
PS. a teraz uwaga , pazdzierz roku czyli jak wyglądała W DNIU ZAKUPU
moja beemka miała poważne problemy z silnikiem więc chciałem go zajezdzic do konca i zrobić SWAP na 3,5 L ... prawie się udało ale jednak stwierdziłem że narazie trzeba odratować stary piecyk ogólnie sie gotowała, traciła wode, pękały węże chłodnicze a ja lałem zimną wode i kolejne katowanie ... w koncu wykrzywiło głowice i jak sie pózniej okazało, poprzedni własciciel źle podłączył węże na termostacie co było początkiem problemów ...
krótka fotorelacja :
pacjentka na sali operacyjnej
operacja na otwartym sercu
głowica po planowaniu czeka sobie na nową uszczlekę
w międzyczasie mój pomocnik zajmował się tuningiem wizualnym
brzydka berta z rudym małyszem i zardzewiałą podkową na szczęście
pozdro 600
Ostatnio zmieniony przez center 2008-11-27, 10:05, w całości zmieniany 9 razy
rdze przezyje,ba,nawet lubie rosty, wybacz ale to cos na masce i klapie NIJAK pasuje do całego stylu auta
wykręć hak holowniczy ze zderzaka,ściągnij tą podkowe, i zlikwiduj te "narty małysza"
przydałoby sie jeszcze załozyc oryginalny mieszek drążka zmiany biegow (przy seryjnym wnętrzu wygląda jak pół ... zza krzaka)
poprzedniemu wlascicielowi spadl kawalek rynny chyba na bagaznik
rob swapa i mtechnika to bedzie sie prezentowac jak trzeba ogolnie opcja z zakatowaniem silnika dobra, ale pamietaj ze dzieci w afryce gloduja a Ty zabijasz silnik z ktorego mozna by zrobic pozytek pozdrawiam i powodzenia w modzeniu
_________________ Życie bez wymarzonego samochodu wydaje sie trudniejsze...
wykręć hak holowniczy ze zderzaka,ściągnij tą podkowe, i zlikwiduj te "narty małysza"
przydałoby sie jeszcze załozyc oryginalny mieszek drążka zmiany biegow (przy seryjnym wnętrzu wygląda jak pół ... zza krzaka)
hak narazie zostaje bo od czasu do czasu ciągam lawete i przyczepke z motocyklem
mieszek oczywiście zmienię bo jest lipa
maska i podkowa zostają
oczywiście auto nie jest skończone i jeszcze nie wygląda tak jak bym chciał, wyżej napisałem co jest w planach i jeśli coś ulegnie zmianie to będzie to tylko moje "widzimisię" więc możecie sobie odpuścić teksty w stylu " zakładaj ori maskę, neony, chromowane nerki itp"
mam wizję jak ma wyglądać moja E30, kupiłem ją dla siebie, pakuje w nią swoje $ i ma mi się podobać a zdanie innych średnio mnie interesuje bo z góry wiadomo, że nie każdemu podoba się styl rost, nie każdemu podobają się też E30
pozdro 600
Ostatnio zmieniony przez robak85 2008-11-27, 10:02, w całości zmieniany 1 raz
oczywiście auto nie jest skończone i jeszcze nie wygląda tak jak bym chciał, wyżej napisałem co jest w planach i jeśli coś ulegnie zmianie to będzie to tylko moje "widzimisię" więc możecie sobie odpuścić teksty w stylu " zakładaj ori maskę, neony, chromowane nerki itp"
mam wizję jak ma wyglądać moja E30, kupiłem ją dla siebie, pakuje w nią swoje $ i ma mi się podobać a zdanie innych średnio mnie interesuje bo z góry wiadomo, że nie każdemu podoba się styl rost, nie każdemu podobają się też E30
pozdro 600
to po co dajesz tu foty auta jak nie chcesz żebyśmy Ci doradzali i komentowali Twoje czyny
szczerze mówiąc to kupy się nie trzyma to auto a pozatym nawet na driftowóz to mi tu wiochą zalatuje ... wybacz ale ja jestem szczery teraz możesz powiedzieć że ja jestem wsiór i się nie znam, nie obraże się pozdro i powodzenia w SWAPie