BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: LUKAS
2011-05-16, 14:26
ROBI...
Autor Wiadomość
korona 
Poszukaj zanim napiszesz !!!
M50 power

Wysłany: 2008-12-28, 08:28   

Obiecane zdjęcia tego co otrzymaliśmy. Ponad dwa miesiące czekania, to ma być szpera do E36 325 :wow:

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2008-12-28, 09:23   

nie chciałbym kupić od niego tego silnika ety rakiety po remoncie bo mógłbym pewnie dostać m40 albo jeszcze zupełnie coś innego :lol:

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

Pawel-e30 

Wysłany: 2008-12-28, 10:43   

dobra panowie spokojnie co wy tak na niego odrazu wszyscy najechaliście??

Dajcie mu jeszcze jedną szanse jak się powtórzy temat wtedy ban i tyle :wink:

Nie znam człowieka ale widze że nie od dziś jest na forum niech robi zwroty ludzią i pracuje nad poprawieniem opinni :wink:

Ps. Kamil widze że jak jakieś zamieszanie jest na forum to ty pierwszy jesteś do podgrzewania atmosfery :|
Ostatnio zmieniony przez Pawel-e30 2008-12-28, 10:47, w całości zmieniany 2 razy  

korona 
M50 power

Wysłany: 2008-12-28, 10:51   

Taaa, kolejna szansa... kup coś to zmienisz zdanie...
Ostatnio zmieniony przez korona 2008-12-28, 10:58, w całości zmieniany 1 raz  

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2008-12-28, 12:07   

Pawel-e30 napisał/a:
dobra panowie spokojnie co wy tak na niego odrazu wszyscy najechaliście??

Dajcie mu jeszcze jedną szanse jak się powtórzy temat wtedy ban i tyle :wink:

Nie znam człowieka ale widze że nie od dziś jest na forum niech robi zwroty ludzią i pracuje nad poprawieniem opinni :wink:

Ps. Kamil widze że jak jakieś zamieszanie jest na forum to ty pierwszy jesteś do podgrzewania atmosfery :|

Paweł
ty sie z choinki urwałes :?: może chcesz żebym ja ci cos sprzedał co :?: przelej mi kase a ja do wielkanocy postaram ci sie cos przesłac ,niekonieczie to co chciałes kupic :lol: bedziesz zadowolony :?: :mg:

też nie znam człowieka ale kilka szans juz dostał i pokazał że umie sciemniać

i tej sprawy nie nazwałbym zamięszaniem, bardziej pasowałoby nieporozumienie :lol:

nokerman 
ostatni mohikanin

Wysłany: 2008-12-28, 15:17   

W takim razie strony sporu mają do 15-01-2009 czas na wyjaśnienia w tym miejscu
Potem podejmiemy decyzję co dalej

Pozdrawiam

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Pawel-e30 

Wysłany: 2008-12-29, 02:09   

hehe zalogóje się pod innym nickiem i będzie dalej śmieci sprzedawał. :* :wink:

Ps. Korona mam szpere do e36 3.15 1300zl :wink:

puz 
swapownik

Wysłany: 2008-12-29, 18:41   

a ja mam chyba 4 :) zapraszam

pabello 
Miłośnik

Wysłany: 2008-12-30, 18:23   

nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg hehehe

BMW- Bojowa Maszyna Wojenna

duch_robi
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-05, 10:24   

Nie chce mi sie pisac o tym samym na kazdym z forow na ktorych osobnicy korona i q69 probuja mi dopiec, wiec wkleje cytat z streetracing.pl. Dodam ze most pierwotnie dostalem z BMW M3 E30 Mandaryna od Keysera, ktory poinformowal mnie ze jest to szpera z E36, okazalo sie ze szpera faktycznie, nie mialem powodow by mu nie wierzyc wiec nie zweryfikowalem czy faktycznie jest z e36, na swoja obrone mam to ze korona przed zakupem widzial fotki, gdyby postapil inaczej towar bym przyja spowrotem odrazu, bez najmniejszego ale...

Cytat:
Nie rozumiem dla czego na kazdym z forow usilujesz zrobic ze mnie wielkiego oszusta, sprzedaje duzo czesci, wiekszosc klientow to znajomi lub stali odbiorcy poprzez internet, do tej pory jeszcze nikt nie mial o nic pretensji, nie mowie o niedomowieniach ktore przy tak duzych ilosciach sprzedawanych czesci sie zdarzaja. Podstawowa rzecz to dialog a nie naskakiwanie na druga osobe robienie szumu wokol niej.

Nie wnosisz nic do tego tematu, na temat szpery ktora kupiles nie mam sobie nic do zarzucenia, czytaj uwaznie opisy na allegro. Pisalem jasno, pokazalem fotki. Cytat z opisu allegro: "jezdzilem na niej, dla tego wiem ze jest to szpera na 100%",po za tym cena byl na tyle niska ze mogles sie zorientowac. Z tekstu opisu jasno wynika ze kupiles zaspawany most - szpere -elektroszpere itd itp. Mozesz miec zal jedynie do siebie ze zamiast do mnie odnosic sie z szacunkiem i tak jak nalezy odrazu zaczales jazde, czego bardzo nie lubie i spowodowalo to efekt wrecz odwrotny do zamierzonego, zwrocil bym ci ta kase i zapomnieli bysmy o sprawie, ale nie po tym jak sie zachowales. Towar szedl do ciebie dlugo, ja nie mialem zamiaru nawet dzwonic do firmy kurierskiej w tej sprawie, z powodu o ktorym wczesniej wspomnialem.

Krotko i na temat:
W paczce rozlal sie olej, uszkodzila ona inne paczki i wrocila na magazyn w mojej miejscowosci, pomimo telefonow od q69 nie zrobilem nic w tym kierunku przez pewien czas poniewaz nie mialem swiadomsci ze towar nie dotarl, olalem tego czlowieka po tym jak zacza mi gozic poprzez smsy i wyzywac. Paczka byla zabezpieczona w odpowiedni sposob a olej sie wylal poniewaz ktorys z racownikow firmy opek zignorowal wiadomosc na paczce ze powinna podrozowac jedynie w ustalonej pozycji. Wyznaje taka zasade, jak ktos traktuje i szanuje ciebie ty traktuj go tak samo, zastosowalem sie do niej w tym przypadku. I nie podwazaj stanu technicznego samochodow ktore proponuje do sprzedazy jesli ich nie znasz.

Mam nadzieje ze ten temat mamy zalatwiony raz na zawsze, ze juz na zadnym z forow nie bedziesz robil ze mnie: zlodzieja, oszusta klamcy, kretacza.

Prosze moda o nie blokowanie tematu, mam nadzieje ze to ostatnia wiadomosc na ten temat na tym forum, a zalezy mi na tym zeby dowiedziec sie wiecej w kwesti przekladki zawieszenia.

MAJSU 

Wysłany: 2009-01-05, 11:01   

Hehe Oj stary powinieneś Bajki dla dzieci pisać z takim talentem :lol: Ostatnio czytałem że to nie twoja szpera tylko kolega cię prosił o jej wystawienie i nie wiedziałeś co sprzedajesz ! :lol: :mg: :spoko: :brawo:

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysłany: 2009-01-05, 11:27   

Jak zwykle, to nie twoja wina tylko sąsiada, kolegi, ciotki, pani heli na poczcie. Wszystkich tylko nie twoja. Właściwie to jest wina kupujących bo dzwonią i rujnują twój spokój ducha jak coś jest nie tak.

E30 + E91

g69 

Wysłany: 2009-01-05, 11:30   

Logika 'myślenia' Robiego naprawde jest dla mnie tak zdumiewająca,że brak słów na dyskusje z kimś takim. W ogóle polemizowanie z jego na prędce kleconymi tłumaczeniami i po prostu kłamstwami na poziomie szkoły podstawowej jest śmieszne... ile Ty masz lat 'panie Robercie'? Historie nieprawdopodobnych zdarzen i zbiegów okoliczności widać cie trapia całe życie.Mój wielki błąd i pech,że nie trafiłem na ta liste zanim zacząłem z toba 'handlowac'.Tym co sam wypisujesz dajesz najlepszą opinie sobie i mam nadzieje,że własnie dzieki forum, ilość naciągnietych zmaleje a takim kolesiom jak ty utrudni to życie.

[ Dodano: 2009-01-05, 11:52 ]
Robi,sprawa dla mnie jest tak oczywista,że nie ma tu o czym dyskutowac! Ja kase ci wysłałem zgodnie z umowa i oczekiwałem przesyłki mostu ze szpera z e36,taka była umowa.Paczka dociera do mnie po blisko dwu miesiacach i to dopiero gdy znalazłem cię na forach internetowych i po moich wpisach tam,bo wczesniej nie raczyłes odbierać telefonów ani odpisac na sms.Wziąłeś kase,więc co, sadzisz,że łaske mi robisz,ze sie kontaktujesz ze mna lub ze w ogóle coś wysyłasz?? Teraz gdy dociera paczka i jest tam zupełnie nie to, za co płace,Ty choć sam to przyznajesz dalej palisz głupa.. ręce opadaja! Ja sprawe do końca chciałem załatwic po ludzku,świadcza o tym własnie wpisy na forum,moje intencje więc zawsze były uczciwe, ale Ty przysyłając to co przysłałes,ostatecznie przekonujesz,że jestes takim małym oszustem ,więc nie mam zamiaru dłużej tego tak odpuszczać. I teraz jeszcze ten tekst,że Korona widział wczesniej zdjęcia.... ha ha.. to se wymysliłeś... skad ci sie to bierze??

[ Dodano: 2009-01-05, 12:05 ]
Oczekuje teraz oczywiście zwrotu kasy i jeśli tak sie stanie (w co jak widzę z kim ma do czynienia watpie...) możesz oczekiwac,że taka informacje zamieszcze .Tyle moge obiecac w kwesti jak to napisałeś, na innym forum,dla oczyszczenia twojego dobrego imienia czy honoru... sam zdecydujesz czy go masz.

kazik 

Wysłany: 2009-01-05, 13:14   

He he>a potem się ludzie dziwią że jak coś kupuje to tylko za pobraniem i z możliwościom sprawdzenia przy odbiorze ewentualnie osobiście odbieram.Samego też przestało mnie dziwić że jak ktoś robi ze mną interesy po raz pierwszy to mi nie ufa.ROBI>>to dzięki takim jak ty.
Jeśli miałbyś choć trochę honoru to oddał byś chłopakom kasę i nie robił syfu na forum.

MAJSU 

Wysłany: 2009-01-05, 13:31   

Żeby nie było cytat Robiego ze StreetRacing

Cytat:
Otoz wszystko sie zaczelo jak kumpel poprosil mnie zebym wystawil mu szpere na allegro bo sam nie ma konta, zgodzilem sie, wystawilem ja bez problemu, nie pisalem o tym ze to aukcja grzecznosciowa bo jest to wbrew regulaminowi, po za tym podalem do przelewu moje konto itd, na moje szczescie cala sprawe zalatwilismy po za allegro

Dziwi mnie to że na Beemce tacy ludzie nie dostają bana ? Na innym forum po jednej takiej akcji użytkownik dostał bana i jest spokój więcej ludzi nie straciło pieniędzy.

Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2009-01-05, 13:33, w całości zmieniany 2 razy  

korona 
M50 power

Wysłany: 2009-01-05, 15:13   

robi napisał/a:
....jest to szpera z E36, okazalo sie ze szpera faktycznie, nie mialem powodow by mu nie wierzyc wiec nie zweryfikowalem czy faktycznie jest z e36, na swoja obrone mam to ze korona przed zakupem widzial fotki, gdyby postapil inaczej towar bym przyja spowrotem odrazu, bez najmniejszego ale...

Jakie zdjęcia, no bez przesady, co ty myślałeś że ja nawet nie wiem jak most do E36 wygląda? Zdjęć nie było na aukcji, nic też nie przysyłełeś ani mi ani g69. Na aukcji opis wyglądał tak: "Szpera BMW E36 325 przełożenie 3,15, używana w E30 (tu było coś wyraźnie nie tak), 100% sprawna". Co przysłałeś widać na zdjęciach...

KwitoE30 

Wysłany: 2009-01-05, 15:25   

robi napisał/a:
BMW M3 E30 Mandaryna od Keysera, ktory poinformowal mnie ze jest to szpera z E36, okazalo sie ze szpera faktycznie

:arrow:

:| szpera? :help:
Ostatnio zmieniony przez KwitoE30 2009-01-05, 15:27, w całości zmieniany 2 razy  

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2009-01-05, 18:39   

MAJSU napisał/a:
Żeby nie było cytat Robiego ze StreetRacing

Cytat:
Otoz wszystko sie zaczelo jak kumpel poprosil mnie zebym wystawil mu szpere na allegro bo sam nie ma konta, zgodzilem sie, wystawilem ja bez problemu, nie pisalem o tym ze to aukcja grzecznosciowa bo jest to wbrew regulaminowi, po za tym podalem do przelewu moje konto itd, na moje szczescie cala sprawe zalatwilismy po za allegro

Dziwi mnie to że na Beemce tacy ludzie nie dostają bana ? Na innym forum po jednej takiej akcji użytkownik dostał bana i jest spokój więcej ludzi nie straciło pieniędzy.

jak zaczołem czytac jego nowy post dokładnie to samo mi sie przypomniało że pisal że to była szpera kolegi :lol:

teraz pisze ze to nie jest szpera kolegi tylko jego i że to tak naprawde nie jest szpera tylko zaspawany dyfer :lol: a na zdjeciach widze zwykly dyfer :D

ile ty masz lat co :?: nie wiesz jeszcze że kłamstwo ma krótkie nogi ,bardzo krótkie :lol:
dla mnie jestes męskim narządem płciowym i szybko to sie nie zmieni , to już taki charakterek :twisted:

528_driver 
Kierownik Karuzeli

Wysłany: 2009-01-05, 19:03   

no ladnie , ladnei tak dymac ludzi.
zbanowac to trzeba by mu jego wredny zaklamany ryjek.....
Ma burak szczescie ze nikt sie jeszcze do niego osobiscie nie pofatygowal...a powinien...

Mack` 
Rumcajs

Wysłany: 2009-01-05, 19:05   

Ja bym się już nie rozwodził, bo oczywista sprawa.Suma sumarum do piachu z Robim tzn Ban. Kasy nie oddał idzie w zaparte.Cwaniakowi już podziękujemy. BAN ROBI

Kruczek 

Wysłany: 2009-01-05, 19:07   

niedługo okaże się że na poczcie dyfry podmienili :P

528_driver 
Kierownik Karuzeli

Wysłany: 2009-01-05, 19:58   

Kruczek napisał/a:
niedługo okaże się że na poczcie dyfry podmienili

hehe no listonosz na szybkiego podczas trasy zamienil,i wolzyl sobie do sprintera szperunek ;)

korona 
M50 power

Wysłany: 2009-01-06, 05:39   

robi - szybkie pytanie, jeszcze możesz uratować sytuacje - zwrócisz kase za to coś ze zdjęć ?

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2009-01-06, 19:43   

kase to musi oddac tak czy siak a pózniej niech sssss ......... :D

Dixi 

Wysłany: 2009-01-06, 19:50   

najprościej to pojechać jeden z drugim do takiego "artysty" co by go trochę nastawić :lol: 8-)
E32 750i 09/1991
www.e12e28.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi