dobra panowie spokojnie co wy tak na niego odrazu wszyscy najechaliście??
Dajcie mu jeszcze jedną szanse jak się powtórzy temat wtedy ban i tyle
Nie znam człowieka ale widze że nie od dziś jest na forum niech robi zwroty ludzią i pracuje nad poprawieniem opinni
Ps. Kamil widze że jak jakieś zamieszanie jest na forum to ty pierwszy jesteś do podgrzewania atmosfery
Paweł ty sie z choinki urwałes może chcesz żebym ja ci cos sprzedał co przelej mi kase a ja do wielkanocy postaram ci sie cos przesłac ,niekonieczie to co chciałes kupic bedziesz zadowolony
też nie znam człowieka ale kilka szans juz dostał i pokazał że umie sciemniać
i tej sprawy nie nazwałbym zamięszaniem, bardziej pasowałoby nieporozumienie
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
BMW- Bojowa Maszyna Wojenna
duch_robi [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-05, 10:24
Nie chce mi sie pisac o tym samym na kazdym z forow na ktorych osobnicy korona i q69 probuja mi dopiec, wiec wkleje cytat z streetracing.pl. Dodam ze most pierwotnie dostalem z BMW M3 E30 Mandaryna od Keysera, ktory poinformowal mnie ze jest to szpera z E36, okazalo sie ze szpera faktycznie, nie mialem powodow by mu nie wierzyc wiec nie zweryfikowalem czy faktycznie jest z e36, na swoja obrone mam to ze korona przed zakupem widzial fotki, gdyby postapil inaczej towar bym przyja spowrotem odrazu, bez najmniejszego ale...
Cytat:
Nie rozumiem dla czego na kazdym z forow usilujesz zrobic ze mnie wielkiego oszusta, sprzedaje duzo czesci, wiekszosc klientow to znajomi lub stali odbiorcy poprzez internet, do tej pory jeszcze nikt nie mial o nic pretensji, nie mowie o niedomowieniach ktore przy tak duzych ilosciach sprzedawanych czesci sie zdarzaja. Podstawowa rzecz to dialog a nie naskakiwanie na druga osobe robienie szumu wokol niej.
Nie wnosisz nic do tego tematu, na temat szpery ktora kupiles nie mam sobie nic do zarzucenia, czytaj uwaznie opisy na allegro. Pisalem jasno, pokazalem fotki. Cytat z opisu allegro: "jezdzilem na niej, dla tego wiem ze jest to szpera na 100%",po za tym cena byl na tyle niska ze mogles sie zorientowac. Z tekstu opisu jasno wynika ze kupiles zaspawany most - szpere -elektroszpere itd itp. Mozesz miec zal jedynie do siebie ze zamiast do mnie odnosic sie z szacunkiem i tak jak nalezy odrazu zaczales jazde, czego bardzo nie lubie i spowodowalo to efekt wrecz odwrotny do zamierzonego, zwrocil bym ci ta kase i zapomnieli bysmy o sprawie, ale nie po tym jak sie zachowales. Towar szedl do ciebie dlugo, ja nie mialem zamiaru nawet dzwonic do firmy kurierskiej w tej sprawie, z powodu o ktorym wczesniej wspomnialem.
Krotko i na temat:
W paczce rozlal sie olej, uszkodzila ona inne paczki i wrocila na magazyn w mojej miejscowosci, pomimo telefonow od q69 nie zrobilem nic w tym kierunku przez pewien czas poniewaz nie mialem swiadomsci ze towar nie dotarl, olalem tego czlowieka po tym jak zacza mi gozic poprzez smsy i wyzywac. Paczka byla zabezpieczona w odpowiedni sposob a olej sie wylal poniewaz ktorys z racownikow firmy opek zignorowal wiadomosc na paczce ze powinna podrozowac jedynie w ustalonej pozycji. Wyznaje taka zasade, jak ktos traktuje i szanuje ciebie ty traktuj go tak samo, zastosowalem sie do niej w tym przypadku. I nie podwazaj stanu technicznego samochodow ktore proponuje do sprzedazy jesli ich nie znasz.
Mam nadzieje ze ten temat mamy zalatwiony raz na zawsze, ze juz na zadnym z forow nie bedziesz robil ze mnie: zlodzieja, oszusta klamcy, kretacza.
Prosze moda o nie blokowanie tematu, mam nadzieje ze to ostatnia wiadomosc na ten temat na tym forum, a zalezy mi na tym zeby dowiedziec sie wiecej w kwesti przekladki zawieszenia.
Hehe Oj stary powinieneś Bajki dla dzieci pisać z takim talentem Ostatnio czytałem że to nie twoja szpera tylko kolega cię prosił o jej wystawienie i nie wiedziałeś co sprzedajesz !
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Jak zwykle, to nie twoja wina tylko sąsiada, kolegi, ciotki, pani heli na poczcie. Wszystkich tylko nie twoja. Właściwie to jest wina kupujących bo dzwonią i rujnują twój spokój ducha jak coś jest nie tak.
Logika 'myślenia' Robiego naprawde jest dla mnie tak zdumiewająca,że brak słów na dyskusje z kimś takim. W ogóle polemizowanie z jego na prędce kleconymi tłumaczeniami i po prostu kłamstwami na poziomie szkoły podstawowej jest śmieszne... ile Ty masz lat 'panie Robercie'? Historie nieprawdopodobnych zdarzen i zbiegów okoliczności widać cie trapia całe życie.Mój wielki błąd i pech,że nie trafiłem na ta liste zanim zacząłem z toba 'handlowac'.Tym co sam wypisujesz dajesz najlepszą opinie sobie i mam nadzieje,że własnie dzieki forum, ilość naciągnietych zmaleje a takim kolesiom jak ty utrudni to życie.
[ Dodano: 2009-01-05, 11:52 ]
Robi,sprawa dla mnie jest tak oczywista,że nie ma tu o czym dyskutowac! Ja kase ci wysłałem zgodnie z umowa i oczekiwałem przesyłki mostu ze szpera z e36,taka była umowa.Paczka dociera do mnie po blisko dwu miesiacach i to dopiero gdy znalazłem cię na forach internetowych i po moich wpisach tam,bo wczesniej nie raczyłes odbierać telefonów ani odpisac na sms.Wziąłeś kase,więc co, sadzisz,że łaske mi robisz,ze sie kontaktujesz ze mna lub ze w ogóle coś wysyłasz?? Teraz gdy dociera paczka i jest tam zupełnie nie to, za co płace,Ty choć sam to przyznajesz dalej palisz głupa.. ręce opadaja! Ja sprawe do końca chciałem załatwic po ludzku,świadcza o tym własnie wpisy na forum,moje intencje więc zawsze były uczciwe, ale Ty przysyłając to co przysłałes,ostatecznie przekonujesz,że jestes takim małym oszustem ,więc nie mam zamiaru dłużej tego tak odpuszczać. I teraz jeszcze ten tekst,że Korona widział wczesniej zdjęcia.... ha ha.. to se wymysliłeś... skad ci sie to bierze??
[ Dodano: 2009-01-05, 12:05 ]
Oczekuje teraz oczywiście zwrotu kasy i jeśli tak sie stanie (w co jak widzę z kim ma do czynienia watpie...) możesz oczekiwac,że taka informacje zamieszcze .Tyle moge obiecac w kwesti jak to napisałeś, na innym forum,dla oczyszczenia twojego dobrego imienia czy honoru... sam zdecydujesz czy go masz.
He he>a potem się ludzie dziwią że jak coś kupuje to tylko za pobraniem i z możliwościom sprawdzenia przy odbiorze ewentualnie osobiście odbieram.Samego też przestało mnie dziwić że jak ktoś robi ze mną interesy po raz pierwszy to mi nie ufa.ROBI>>to dzięki takim jak ty.
Jeśli miałbyś choć trochę honoru to oddał byś chłopakom kasę i nie robił syfu na forum.
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
Otoz wszystko sie zaczelo jak kumpel poprosil mnie zebym wystawil mu szpere na allegro bo sam nie ma konta, zgodzilem sie, wystawilem ja bez problemu, nie pisalem o tym ze to aukcja grzecznosciowa bo jest to wbrew regulaminowi, po za tym podalem do przelewu moje konto itd, na moje szczescie cala sprawe zalatwilismy po za allegro
Dziwi mnie to że na Beemce tacy ludzie nie dostają bana ? Na innym forum po jednej takiej akcji użytkownik dostał bana i jest spokój więcej ludzi nie straciło pieniędzy.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2009-01-05, 13:33, w całości zmieniany 2 razy
....jest to szpera z E36, okazalo sie ze szpera faktycznie, nie mialem powodow by mu nie wierzyc wiec nie zweryfikowalem czy faktycznie jest z e36, na swoja obrone mam to ze korona przed zakupem widzial fotki, gdyby postapil inaczej towar bym przyja spowrotem odrazu, bez najmniejszego ale...
Jakie zdjęcia, no bez przesady, co ty myślałeś że ja nawet nie wiem jak most do E36 wygląda? Zdjęć nie było na aukcji, nic też nie przysyłełeś ani mi ani g69. Na aukcji opis wyglądał tak: "Szpera BMW E36 325 przełożenie 3,15, używana w E30 (tu było coś wyraźnie nie tak), 100% sprawna". Co przysłałeś widać na zdjęciach...
Otoz wszystko sie zaczelo jak kumpel poprosil mnie zebym wystawil mu szpere na allegro bo sam nie ma konta, zgodzilem sie, wystawilem ja bez problemu, nie pisalem o tym ze to aukcja grzecznosciowa bo jest to wbrew regulaminowi, po za tym podalem do przelewu moje konto itd, na moje szczescie cala sprawe zalatwilismy po za allegro
Dziwi mnie to że na Beemce tacy ludzie nie dostają bana ? Na innym forum po jednej takiej akcji użytkownik dostał bana i jest spokój więcej ludzi nie straciło pieniędzy.
jak zaczołem czytac jego nowy post dokładnie to samo mi sie przypomniało że pisal że to była szpera kolegi
teraz pisze ze to nie jest szpera kolegi tylko jego i że to tak naprawde nie jest szpera tylko zaspawany dyfer a na zdjeciach widze zwykly dyfer
ile ty masz lat co nie wiesz jeszcze że kłamstwo ma krótkie nogi ,bardzo krótkie
dla mnie jestes męskim narządem płciowym i szybko to sie nie zmieni , to już taki charakterek
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
no ladnie , ladnei tak dymac ludzi.
zbanowac to trzeba by mu jego wredny zaklamany ryjek.....
Ma burak szczescie ze nikt sie jeszcze do niego osobiscie nie pofatygowal...a powinien...
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Ja bym się już nie rozwodził, bo oczywista sprawa.Suma sumarum do piachu z Robim tzn Ban. Kasy nie oddał idzie w zaparte.Cwaniakowi już podziękujemy. BAN ROBI
hehe no listonosz na szybkiego podczas trasy zamienil,i wolzyl sobie do sprintera szperunek
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem