Witam,mam maly dylemacuk,a mianowicie mam zamiar dolozyc u mnie elektryke szyb na tyl - oczywiscie ori
posiadam silowniki,kable w drzwi oraz wlaczniki do drzwi.
Moje pytanie -robil to ktos? duza rzezba jest z instalacja? prosilbym ewentualnie o podpowiedzi jak i co
z gory serdeczne dzieki
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Pomg: 11 razy Doczy: 24 Gru 2006 Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2009-01-29, 21:06
Nie wiem jak w E36 (powinno być podobnie) ale w E30 często wiązka podprowadzona jest albo pod sam silniczek albo przynajmniej do drzwi. Podobnie pod tunelem środkowy, gotowe kostki czekaja na wpięcie przycisków. Jeśli tak masz to tylko montujesz mechanizmy, wpinasz przyciski i na tym kończy się montaż el. szyb z tyłu.
Zerknij najpierw pod tylne boczki i pod tunel środkowy-wtedy wyjdzie ile pracy masz przed sobą.
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
troche z tym robowy jest i mysle ze najlepiej by bylo kupic wiazke nie musi byc od kombiaka -wystarczy od sedana i wyciac z niej cale sterowanie tylnych szyb
nie chce cie wprowadzic w blad bo juz dokladnie nie pamietam ale musisz albo wymienic tez caly sterownik komfortu albo dolozyc taki mniejszy i spiac go z tym który masz
sorki ze odkopuje, ale mam ten sam problem z szybami
silniczki, sa wiazki od drzwi do słupków poprowadzone i zostało poprowadzic ze słupka do modułu, ale za nic w swiecie nie wiem jaki kabel z jakim podłaczyc
patrzyłem na schemacie ze bialo zółty podłaczyc z biało zółtym a ja mam od silniczka i guziczków biało zółte