BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
DZIWNA PRACA SILNIKA
Autor Wiadomo
lukasz
[Usunity]

Wysany: 2005-02-02, 21:18   DZIWNA PRACA SILNIKA

Dzieje sie tak: jak zimny to jest w miare ok, zapalam obroty sa cos kolo 1000. Pochodzi jakies 1min i spadaja, ale najgorzej jest jak sie zagrzeje ,chociaz po 5 - 10 min od zapalenia juz sie to dzieje tzn.pale samochod normalnie i obroty wskakuja na 500 i czasami ponizej i faluje.Chodzi tak jakies 2 min moze nie i obroty same rosna na mniej wiecej dobre. Co to moze byc? MOze ktos mial podobny przypadek?Dodam ze to 325 86 r zagazowana.PS silniczek krokowy przeczyszczony,przeplywomierz tez niby ok. :( :( :( Mam wrazenie ze czasami nie przepala wachy bo tak jakos dziwnie czuc benzyne, moze to wtryski leja?????????? :( :( :( POZDRO

Scigany 

Doczy: 15 Sie 2004
Skd: Gliwice
Wysany: 2005-02-02, 21:44   

s o n d a

gg 3437874

lukasz
[Usunity]

Wysany: 2005-02-02, 22:31   

jak sonda to ciekawa sprawa bio jak zakladalem kompa do gazu ostatnio to ten co ustawial to mowil ze sonda dobrze pracuje , specjalnie go pytalem 2 razy. A jak juz sonda to co ma zrobic bo mam sonde od 2 bmw i ona jest na 4 kable a ja mam w swojej na 3 ,ten czwarty to bodajze masa. JAk to przerobic i czy to napewno sonda????????? :cry: :cry: :cry:

mocry
[Usunity]

Wysany: 2005-02-02, 23:45   

a moze kopulka, kable :?: :roll: z tym falowaniem w bmkach to istny koszmar jest :?

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: