łeb Tobie ukręcę tak tłuamczyłeś przez telefon że także zrozumiałem że chodzi borda w desca...
wiązka z Check Control nad lusterkiem schodzi się do dużej białej kostki pod kolumna kierownicy z lewej strony pod ta osłona nad nogami... jak troszku znajde czasu wkleję schemat co i jak kiedyś miałem wizję wstawienia checka nad lusterko z 320 do ISa.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
wiązka z Check Control nad lusterkiem schodzi się do dużej białej kostki pod kolumna kierownicy z lewej strony pod ta osłona nad nogami... jak troszku znajde czasu wkleję schemat co i jak kiedyś miałem wizję wstawienia checka nad lusterko z 320 do ISa.
najczesciej mowi sie ze "bord kompter" jest w desce a "czek kontrol" pod sufitem
zarówno jeden jak i 2 moga byc montowane od siebie nezaleznie
zeby dzalal ten pod sufitem trzeba miec:
podsufitke z wycieciem nat o ustrojstwo
ustrojstwo z wtyczka i kablem( dowolna dlugosc najlepiej zeby starczylo pod deske )
moduł tylnych lamp
przekaznik/moduł przednich lamp
czujniki poziomu chlodnicy i plynu do spryskiwaczy
czujnik poziomu(nie cisnienia) olelu w silniku
skrzynke piwa, szfagra i lutownice....
[ Dodano: 2009-03-04, 10:32 ]
MAJSU napisa/a:
Fotka całego okablowania boarda z E30
to nie board - to zegarko komputer OBC 2 bodajze
zeby zamontowac takie cos to juz nic nie trzeba
wystarczy czujnik dopiac w komorze silnika na kablu od lampki
ale i informacje jakie wyswietla to cudo (na fotce z uszkodzonym lcd) ograniczaja sie temp na zewnatrz, daty, godziny
_________________ POL-ROW.PL
Ostatnio zmieniony przez Rafał 2009-03-04, 09:28, w caoci zmieniany 1 raz