Niestety jeżdżąc na spoty beemki czy nawet jakieś inne nie widzę tych mega doinwestowanych samochodów a raczej takie dla których szkoda wyjmować aparat z kieszeni
zdajesz tez sobie sprawe ze czasami nie widac tej wlozonej kasy...laduje ladujesz i sam wiesz tylko ile to kosztowalo
Niestety jeżdżąc na spoty beemki czy nawet jakieś inne nie widzę tych mega doinwestowanych samochodów a raczej takie dla których szkoda wyjmować aparat z kieszeni
zdajesz tez sobie sprawe ze czasami nie widac tej wlozonej kasy...laduje ladujesz i sam wiesz tylko ile to kosztowalo
Są też tacy, którzy kupują m-pakiety, fele 17" itd. itp. a potem nie mogą przejść przeglądu bo nie stać już na nowe tarczy czy usunięcie wycieku... Znam takich, żeby nie było że se wymyślam
Znam też takich co pakują kupe kasy, chcą być trendy itd. itp. ale dają to robić takim partaczą że aż się nóż otwiera... bo są tańsi...
A można przecież robić wolniej, zacząć od tych ważniejszych spraw itd. itp.... ale wracając do tematu, zawsze za dobre auto trzeba zapłacić. Okazje się zdarzają nie powiem, ale one też nigdy nie są idealne bądź nie spełniają wymagań kupującego...
Są też tacy, którzy kupują m-pakiety, fele 17" itd. itp. a potem nie mogą przejść przeglądu bo nie stać już na nowe tarczy czy usunięcie wycieku... Znam takich, żeby nie było że se wymyślam
Znam też takich co pakują kupe kasy, chcą być trendy itd. itp. ale dają to robić takim partaczą że aż się nóż otwiera... bo są tańsi...
A można przecież robić wolniej, zacząć od tych ważniejszych spraw itd. itp.... ale wracając do tematu, zawsze za dobre auto trzeba zapłacić. Okazje się zdarzają nie powiem, ale one też nigdy nie są idealne bądź nie spełniają wymagań kupującego...
I o to właśnie chodzi... Ja też jak kupiłem E28 to zanim zrobiłem silnik kupiłem fele Ale to jest mój pierwszy samochód, moje pierwsze Beem i klasyk. Ale teraz każda zjechana śrubka mnie wkurza i wymieniam w niej rzeczy które po prostu nie wyglądają jak nowe i mnie gryzą w oczy ale nie wymagają wymiany. Na koniec zostawiłem sobie lakier i blacharkę bo ciągle szukam fachowca który to zrobi tak żebym potem nie miał ale...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Doskonałym przykładem na to co mówisz może być e30 cabrio z rejestracjami CTR na rs 17 ze złotymi śrubkami i mt II prezentowane w obecnym numerze bmw trends. Goscio bawi sie w gadzety a na zdjjeciach widać gołym okiem ze auto jak i mtII byłochyba pedzlem do bielenia sufitów malowane.Obraz nędzy i rozpaczy jednym słowem.Stać gościa na gadzety a nie stac go na zrobienie podstawowych rzeczy w aucie.
Ostatnio zmieniony przez Pawel735 2009-03-02, 23:17, w całości zmieniany 2 razy
Doskonałym przykładem na to co mówisz może być e30 cabrio z rejestracjami CTR na rs 17 ze złotymi śrubkami i mt II prezentowane w obecnym numerze bmw trends. Goscio bawi sie w gadzety a na zdjjeciach widać gołym okiem ze auto jak i mtII byłochyba pedzlem do bielenia sufitów malowane.Obraz nędzy i rozpaczy jednym słowem
Moze w rzeczywistosci faktycznie inaczej wygląda ale w gazecie na zdjęciu to prawy bok auta wyglądał tragicznie, szczególnie tylny błotnik chyba, że to gazeta była pomięta
Po przeczytaniu trzech stron wnioskuję, że auto z tematu nie zasługuje, by umieszczać je na czarnej liście. Właściciel w ogłoszeniu nie twierdzi, że auto jest bezwypadkowe, zresztą trudno uznać zderzenie z dzikiem za wypadek (no chyba, że z perspektywy dzika, ale on był w chełmie). IMO 7 koła to chyba normalna cena za wąską w sześciu garnkach z fajnym wyposażeniem. Jeżeli uważacie inaczej, trzeba wrzucić na listę 99% e30 z allegro, każdą e30 z lpg, m40 i m21
MAJSU - ja Ci odpowiem tak, myślę, że na samym tym forum jest dużo więcej osób niż 10 które tak naprawdę, czasami przez parę ładnych lat, wsadzili już dziesiątki tys. PLN - bo nie każdy ma na boku większą sumkę żeby od ręki zrealizować jakiś grubszy projekt.. to raz, a dwa często aż głupio się przyznać, przy presji środowiska z zewnątrz które nie zna klimatu
i często wygląda to tak, że co miesiąc z wypłaty robisz pierdoły, a na grubsze rzeczy odkładasz i robisz dopiero jak uzbierasz..
po drugie sam po sobie wiem, że nie wszyscy są tacy, że chwalą się etap po etapie co robią.. każda listewka, zaślepka, felga itd...
często tylko siedzą na forum i wyszukują informacji.. z zamiarem pochwalenia się po zakończeniu projektu, którego jak się potem okazuje, realizacja trwa latami..
po trzecie jak już koledzy napisali wcześniej, również wiem sam po sobie, robi się całą mechanikę i masę innych zawsze ważniejszych rzeczy, a wygląd często zostawia na koniec albo delikatnie skrobie jakoś "po drodze"..
wierz mi, do mojego e30 kombi wsadzone jest naprawdę grubo, a sam za bardzo nie mam zajawki żeby robić fotki, bo jeszcze nie ma czego fotografować mam robić fotki silnika od środka czy co? to tak z grubsza na ten temat.. ale chyba wiemy o co biega
Pozdr.
_________________ Sex jest jak BMW... Radość z jazdy...
Ostatnio zmieniony przez ahir 2009-03-03, 01:13, w całości zmieniany 2 razy
Generalnie za Dzika daję każde pieniądze, najcenniejszy jest dla mnie w Chełmie Wehrmachtu, ale jak się trafi w błękicie ONZ nie pogardzę, zwykłe Orzeszki wykluczone
Jaki jest sens rozmowy o dziku ? Skoro temat jest zalozony o aucie ? Jest na tym forum jakis ADMIN, ktory zauwazy ze jedna strona jest kompletnie nie na temat
To co widzialem opisalem temat uwazam za zamkniety chyba ze ktos jeszcze cos chce dodac ( nie pisze w tym momencie o dziku lub o znawcach zdjeciowych)