BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
e30 mt1 waska CHELM
Autor Wiadomość
slawo 
Kierownik karuzeli

Wysłany: 2009-03-02, 22:04   

MAJSU napisał/a:
Niestety jeżdżąc na spoty beemki czy nawet jakieś inne nie widzę tych mega doinwestowanych samochodów a raczej takie dla których szkoda wyjmować aparat z kieszeni

zdajesz tez sobie sprawe ze czasami nie widac tej wlozonej kasy...laduje ladujesz i sam wiesz tylko ile to kosztowalo

Moja BMW e30 345i power'ed by KKK K27 turbo

- Klubowicz -

GG: 1041
e-mail: slawo@antserwis.pl

e-mail: slawo@beemka-klub.pl

Jest 328i e36 M-TECH, bardzo szybka eta
z 40% 2.93 sperre by Szeszkin Motorsport

oraz piekielnie szybkie e39 M5

Dixi 

Wysłany: 2009-03-02, 22:12   

slawo napisał/a:
MAJSU napisał/a:
Niestety jeżdżąc na spoty beemki czy nawet jakieś inne nie widzę tych mega doinwestowanych samochodów a raczej takie dla których szkoda wyjmować aparat z kieszeni

zdajesz tez sobie sprawe ze czasami nie widac tej wlozonej kasy...laduje ladujesz i sam wiesz tylko ile to kosztowalo

Są też tacy, którzy kupują m-pakiety, fele 17" itd. itp. a potem nie mogą przejść przeglądu bo nie stać już na nowe tarczy czy usunięcie wycieku... Znam takich, żeby nie było że se wymyślam :wink:

Znam też takich co pakują kupe kasy, chcą być trendy itd. itp. ale dają to robić takim partaczą że aż się nóż otwiera... bo są tańsi...

A można przecież robić wolniej, zacząć od tych ważniejszych spraw itd. itp.... ale wracając do tematu, zawsze za dobre auto trzeba zapłacić. Okazje się zdarzają nie powiem, ale one też nigdy nie są idealne bądź nie spełniają wymagań kupującego...
E32 750i 09/1991
www.e12e28.pl

MAJSU 

Wysłany: 2009-03-02, 22:19   

Dixi napisał/a:
slawo napisał/a:
MAJSU napisał/a:

Są też tacy, którzy kupują m-pakiety, fele 17" itd. itp. a potem nie mogą przejść przeglądu bo nie stać już na nowe tarczy czy usunięcie wycieku... Znam takich, żeby nie było że se wymyślam :wink:

Znam też takich co pakują kupe kasy, chcą być trendy itd. itp. ale dają to robić takim partaczą że aż się nóż otwiera... bo są tańsi...

A można przecież robić wolniej, zacząć od tych ważniejszych spraw itd. itp.... ale wracając do tematu, zawsze za dobre auto trzeba zapłacić. Okazje się zdarzają nie powiem, ale one też nigdy nie są idealne bądź nie spełniają wymagań kupującego...

I o to właśnie chodzi... Ja też jak kupiłem E28 to zanim zrobiłem silnik kupiłem fele :oops: Ale to jest mój pierwszy samochód, moje pierwsze Beem i klasyk. Ale teraz każda zjechana śrubka mnie wkurza i wymieniam w niej rzeczy które po prostu nie wyglądają jak nowe i mnie gryzą w oczy ale nie wymagają wymiany. Na koniec zostawiłem sobie lakier i blacharkę bo ciągle szukam fachowca który to zrobi tak żebym potem nie miał ale...

Pawel735 

Wysłany: 2009-03-02, 23:15   

Dixi napisał/a:

Doskonałym przykładem na to co mówisz może być e30 cabrio z rejestracjami CTR na rs 17 ze złotymi śrubkami i mt II prezentowane w obecnym numerze bmw trends. Goscio bawi sie w gadzety a na zdjjeciach widać gołym okiem ze auto jak i mtII byłochyba pedzlem do bielenia sufitów malowane.Obraz nędzy i rozpaczy jednym słowem.Stać gościa na gadzety a nie stac go na zrobienie podstawowych rzeczy w aucie.
Ostatnio zmieniony przez Pawel735 2009-03-02, 23:17, w całości zmieniany 2 razy  

slawo 
Kierownik karuzeli

Wysłany: 2009-03-02, 23:17   

Pawel735 napisał/a:
Doskonałym przykładem na to co mówisz może być e30 cabrio z rejestracjami CTR na rs 17 ze złotymi śrubkami i mt II prezentowane w obecnym numerze bmw trends. Goscio bawi sie w gadzety a na zdjjeciach widać gołym okiem ze auto jak i mtII byłochyba pedzlem do bielenia sufitów malowane.Obraz nędzy i rozpaczy jednym słowem

Adrian mam go lac czy sam to zrobisz? ;)

Moja BMW e30 345i power'ed by KKK K27 turbo

- Klubowicz -

GG: 1041
e-mail: slawo@antserwis.pl

e-mail: slawo@beemka-klub.pl

Jest 328i e36 M-TECH, bardzo szybka eta
z 40% 2.93 sperre by Szeszkin Motorsport

oraz piekielnie szybkie e39 M5

Ostatnio zmieniony przez slawo 2009-03-02, 23:17, w całości zmieniany 1 raz  

Pawel735 

Wysłany: 2009-03-02, 23:35   

Moze w rzeczywistosci faktycznie inaczej wygląda ale w gazecie na zdjęciu to prawy bok auta wyglądał tragicznie, szczególnie tylny błotnik chyba, że to gazeta była pomięta :)

valdi80 

Wysłany: 2009-03-03, 00:02   

Po przeczytaniu trzech stron wnioskuję, że auto z tematu nie zasługuje, by umieszczać je na czarnej liście. Właściciel w ogłoszeniu nie twierdzi, że auto jest bezwypadkowe, zresztą trudno uznać zderzenie z dzikiem za wypadek (no chyba, że z perspektywy dzika, ale on był w chełmie). IMO 7 koła to chyba normalna cena za wąską w sześciu garnkach z fajnym wyposażeniem. Jeżeli uważacie inaczej, trzeba wrzucić na listę 99% e30 z allegro, każdą e30 z lpg, m40 i m21 :wink:

Dixi 

Wysłany: 2009-03-03, 00:06   

Cytat:
pedalska gazeta dla księży :lol: s pierdalajcie stąd :lol:

:lol: :lol: :lol:

Tak czy siak u nas w Polsce widok zadbanego klasyka, to wciąż bardzo rzadki widok... Ale, żeby nie było tak smutno idziemy w dobrym kierunku :)
E32 750i 09/1991
www.e12e28.pl

ahir 
night driver

Wysłany: 2009-03-03, 01:03   

MAJSU - ja Ci odpowiem tak, myślę, że na samym tym forum jest dużo więcej osób niż 10 które tak naprawdę, czasami przez parę ładnych lat, wsadzili już dziesiątki tys. PLN - bo nie każdy ma na boku większą sumkę żeby od ręki zrealizować jakiś grubszy projekt.. to raz, a dwa często aż głupio się przyznać, przy presji środowiska z zewnątrz które nie zna klimatu ;)
i często wygląda to tak, że co miesiąc z wypłaty robisz pierdoły, a na grubsze rzeczy odkładasz i robisz dopiero jak uzbierasz..
po drugie sam po sobie wiem, że nie wszyscy są tacy, że chwalą się etap po etapie co robią.. każda listewka, zaślepka, felga itd...
często tylko siedzą na forum i wyszukują informacji.. z zamiarem pochwalenia się po zakończeniu projektu, którego jak się potem okazuje, realizacja trwa latami..
po trzecie jak już koledzy napisali wcześniej, również wiem sam po sobie, robi się całą mechanikę i masę innych zawsze ważniejszych rzeczy, a wygląd często zostawia na koniec albo delikatnie skrobie jakoś "po drodze"..
wierz mi, do mojego e30 kombi wsadzone jest naprawdę grubo, a sam za bardzo nie mam zajawki żeby robić fotki, bo jeszcze nie ma czego fotografować :) mam robić fotki silnika od środka czy co? :) to tak z grubsza na ten temat.. ale chyba wiemy o co biega ;)

Pozdr.

Ostatnio zmieniony przez ahir 2009-03-03, 01:13, w całości zmieniany 2 razy  

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2009-03-03, 08:43   

Generalnie zgadzam się z kolegami, ale myślami jestem przy dziku....

Yakuzatti 

Wysłany: 2009-03-03, 18:06   

Łukasz napisał/a:
Generalnie zgadzam się z kolegami, ale myślami jestem przy dziku....

... a czy koleżanka dzika - ocenisz sam xD

MAJSU 

Wysłany: 2009-03-04, 16:05   

Panowie Dzik się rozkręca... Chodzą plotki że High-Tech`owi przedni zderzak w E34 zajumał :/

Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2009-03-04, 16:05, w całości zmieniany 1 raz  

Pawel735 

Wysłany: 2009-03-04, 16:17   

MAJSU napisał/a:
Panowie Dzik się rozkręca... Chodzą plotki że High-Tech`owi przedni zderzak w E34 zajumał :/

Niepotrzebnie zaczęliscie wywoływać dzika z lasu

ahir 
night driver

Wysłany: 2009-03-04, 16:25   

to ja proponuje za to, że psują nasze beemki, upolować ze dwa i na BMW TRACK DAY zrobić grillowanko ;-)

MAJSU 

Wysłany: 2009-03-04, 16:31   

ahir napisał/a:
to ja proponuje za to, że psują nasze beemki, upolować ze dwa i na BMW TRACK DAY zrobić grillowanko ;-)

Dobry pomysł ! Ja już jednego kiedyś ubiłem... mam skórę na działce przed kominkiem leży :D

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2009-03-04, 20:04   

MAJSU napisał/a:
ahir napisał/a:

Dobry pomysł ! Ja już jednego kiedyś ubiłem... mam skórę na działce przed kominkiem leży :D

ale w chełmie był?

ahir 
night driver

Wysłany: 2009-03-04, 22:14   

Łukasz, ja Ci tego dzika w Hełmie do odbioru w Chełmie załatwię.. ale pytanie brzmi, ile płacisz? :P :) czy nikt inny nie zauważył Byka? :)

MAJSU 

Wysłany: 2009-03-04, 22:57   

Łukasz napisał/a:
MAJSU napisał/a:
ahir napisał/a:

ale w chełmie był?

W widziałaś Dzika bez Chełmu ? Głupie pytania zadajesz...

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2009-03-05, 08:04   

sorki :oops:

Generalnie za Dzika daję każde pieniądze, najcenniejszy jest dla mnie w Chełmie Wehrmachtu, ale jak się trafi w błękicie ONZ nie pogardzę, zwykłe Orzeszki wykluczone

High-Tech 
///HTT

Wysłany: 2009-03-05, 09:15   

:lol:

BUHAHAHA, dopiero znalazłem DZIKA :lol:

TO JUŻ WIEM O CO CHO :mg:

Powiedzcie DZIKOWI, że ma wpi#%$ za zderzak M-TECHNIKA z e34.

I obojętne mi czy jest w Chełmi czy nie :mg:

Dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2009-03-05, 09:16, w całości zmieniany 1 raz  

MAJSU 

Wysłany: 2009-03-05, 10:30   

Chyba ktoś dorwał tego Dzika przed nami ;/ http://allegro.pl/item570514005_stojacy_dzik.html

High-Tech 
///HTT

Wysłany: 2009-03-05, 10:50   

MAJSU napisał/a:
Chyba ktoś dorwał tego Dzika przed nami ;/ http://allegro.pl/item570514005_stojacy_dzik.html

Majsu - ALE GDZIE TEN CHEŁM :lol:

ahir 
night driver

Wysłany: 2009-03-05, 12:54   

na allegro za 200, u mnie za 600 i wybierasz sobie kolor [C]HEŁMA ;-)

Szajbaa 
Fan Marki

Wysłany: 2009-03-06, 09:28   

Pawel735 napisał/a:
i jeszcze to zeby był komplet
http://allegro.pl/item565..._wehrmacht.html

kalolek16 
FISH a.k.a Dziku

Wysłany: 2009-03-06, 09:46   

Jaki jest sens rozmowy o dziku ? Skoro temat jest zalozony o aucie ? Jest na tym forum jakis ADMIN, ktory zauwazy ze jedna strona jest kompletnie nie na temat ?? :maruda:

To co widzialem opisalem temat uwazam za zamkniety chyba ze ktos jeszcze cos chce dodac ( nie pisze w tym momencie o dziku lub o znawcach zdjeciowych) :!:

Odpowiedz do tematu