hary74 Poszukaj zanim napiszesz !!! boczkiem boczkiem
Wysłany: 2009-02-08, 13:56
hehe zgadamy sie jeszcze mamy czas
jakby bronek chciał jechac nonstop swoim tempem to by jrchał sam a tak na poważnie to wiadomo że czasami gdzies tam się przyciśnie to normalne a tak to se będziemy lecieć razem na ljcie!co do godziny to nie wiem od 8 są zapisy więc przyjmijmy wersję że zajedziem tam na 8.30 to w jowie możemy się ustawić ja wiem tak o 6.45 co by sobie jeszcze na chcwile stanąć przywitać się i w ogóle!
jak myślicie dobrze będzie?
pozdro
Po zakończeniu przejazdów przez wszystkich zawodników biorących udział w konkurencji "wyścig na dochodzenie" najlepsza ósemka zawodów zmierzy się w systemie pucharowym czyli szybszy przechodzi dalej, a wolniejszy odpada.
żeby była jasność, jeżeli załóżmy w sobote się ogarnę i będę mogł cisnąć to mogę z ulicy powiedzmy wpaść i będę mógł wziąść udział? Jakaś przewidywana pogoda? Jak tam teraz w Częstochowie pogoda wyglada? Na zimakach lecieć czy coś do styrania wziąść? Można jakiś plan trasy oblookać?
pozdr,.
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Pogoda na jutro w Częstochowie:
http://pogoda.wp.pl/miast...1201036,mi.html
A więc tragedii nie ma.
Zresztą jest zima więc musi być zimno. Jakoś nie wyobrażam sobie BMW Winter Cup w 35 stopniowym upale. :rotfl:
BMW to nie rurka z kremem.
Uwaga na sam dojazd do toru. Jechać wolno i ostrożnie.
Dużo ludzi, dużo dymu (za dużo, oczywiście nie brakowało upalaczy....).
Ale ogólnie fajnie, chociaż moim zdaniem troche za dużo pokazówek Ognia i całej reszty, a za mało jazdy innych, którzy również przyjechali pojeździć.
[ Dodano: 2009-03-08, 21:29 ]
Zapomniałem dodać-wielkie podziękowania i gratulacje dla organizatorów za naprawdę fajną imprezę.
Ale ogólnie fajnie, chociaż moim zdaniem troche za dużo pokazówek Ognia i całej reszty, a za mało jazdy innych, którzy również przyjechali pojeździć.
Zapomniałem dodać-wielkie podziękowania i gratulacje dla organizatorów za naprawdę fajną imprezę.
szoł robil ogien i reszta . po czesci oficjalnej byl wjazd wolny na tor wiec nie sadze aby ktos mogl poczuc sie urazony z powodu braku mozliwosci wyszalenia sie ! jazdy trwaly az do zmroku wiec ... dziekujemy wszystkim za przybycie i zapraszamy na BMW WINTER CUP 2010
_________________ KLATKI,WAJCHY,SWAPY I INNE ......
szoł robil ogien i reszta . po czesci oficjalnej byl wjazd wolny na tor wiec nie sadze aby ktos mogl poczuc sie urazony z powodu braku mozliwosci wyszalenia sie ! jazdy trwaly az do zmroku wiec ... dziekujemy wszystkim za przybycie i zapraszamy na BMW WINTER CUP 2010
Oczywiście, że robili szoł ale troszkę za długi. Na brak czasu na wyszalenie się rzeczywiście nie możnabyło narzekać. Ja bardziej miałem na myśli wjazdy Ognia na tor podczas trwania konkurencji czasowych-ludzie czekają na swój wyścig, a na torze Ogień i sterta dymu....
Co nie zmienia faktu, że i tak impreza bardzo fajna
[ Dodano: 2009-03-09, 09:13 ]
Mateusz napisał/a:
alexil, swietna E30 ladnie iskrzyles na 904 w kierunku blachowni
No niestety wydech z katalizatorami z E36+bardzo niski zawias+4 osoby na pokładzie robie swoje
Wysłany: 2009-03-09, 10:41
z tymi wjazdami ognia podczas oficjalnego wyścigu to prawda deczko wpieniało noi wpieniało jeszcze to że na część kwalifikacyjna każde auto miało startować raz a było tak że połowa to sobie jeździła po 2 - 3 razy także to chyba delikatne nieporozumienie
ale Najważniejsze że wygrał nasz człowiek z naszego Automobilklubu Jędrzejowskiego!
Podro
Co do tych jazd niby 2-3 razy. Oczywiście, zdarzali się takie cwaniaczki, ale byli cofani przez startera. Były dwa samochody z podwójnymi numerami, a więc jedno autko miało dwóch kierowców. Byli też tacy, którzy musieli przerwać swój wyścig przez drugiego kierowcę, który zablokował tor. Takim zezwalaliśmy na powtórkę ponieważ przez kogoś mieli kiepski czas.
Ostatnio zmieniony przez casus maximus 2009-03-09, 12:00, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-03-09, 17:01
tak czy inaczej było naprawde super muza klepała odpowiednia dużo dymy fury konkretne noi dziewczyny dziewczyny mmmaliny!
hehe
pozdrawiam dziewczyne w czapeczce z królika gdziekolwiek jest!!!!!!
LUKASZ zaluj ze nie przyjechales . byla konkret trasa i super zawodnicy . w finalach bylo bardzo ostro a czasy niesamowite . OGIEN zostal poproszony przeze mnie aby zrobil mala zadyme poniewaz publika ma swoje potrzeby , nie wszystkich kreca wyscigi ! OGIEN dziala jak magnes i potrojna herbata z pradem . MUSICIE ZROZUMIEC! aby impreza byla atrakcyjna dla wszystkich musi byc troszke urozmaicen .
_________________ KLATKI,WAJCHY,SWAPY I INNE ......
Zamierzeniem zlotu było to co każdego zlotu fanów obojętnie jakiej marki, czyli spotkanie się ludzi dotąd znanych sobie tylko z for internetowych, być może nawet spożycie czegoś mocniejszego. Co też czasem było widać.
Jeśli chodzi o zawody to wg mnie to miał być dodatek i relaksik, dobra zabawa. No i tak chyba było, ale zauważyłem, że mimo to była dosyć spora napinka wśród zawodników. Byłem w delikatnym szoku, niektórzy bardzo poważnie podeszli do zawodów co oczywiście dodawało adrenalinki i pikanterii. W sumie pozytywnie mnie to zaskoczyło.
Niektórzy zawodnicy narzekali, że trasa jest trochę wolna. Tak właśnie miało być. Miała być techniczna i chyba była. Miała wyłonić dobrych kierowców, a nie posiadaczy setek koni mechanicznych.
Co do rundy finałowej to był strzał w przysłowiową 10. Duże emocje w trakcie tej rundy ponieważ czołowa ósemka rozgrywała swoje biegi w systemie pucharowym. Powiem Wam, że czasy były prawie identyczne.
Oczywiście, nie obyło się bez wpadek, za które przepraszamy. Ale z imprezę na imprezę jesteśmy mądrzejsi.