Witam.
Chciałem sie dowiedzieć dlaczego może mi nie działać podświeltenie tablicy rejestracyjnej?
Wymieniłem żarówki na diodowe nadal nie swięci. Sprawdzałem bezpieczniki tez wszystko wporządku... O co może chodzić jeżeli ktos wie prosze o odpowiedź d
Sprawdź czy przewód zasilający tablicę rejesracyjną idacy pod uchylną szybą nie jest uszkodzony lub nie jest przełamany w zagięciu gumowego peszla wychodzącego z rynienki w pod lewym zawiasem, często i gęsto zostaje ona przełamany w tym miescu przez zamykanie klapy bagażnika lub uszkodzony przez zawias szyby, następstwem może być zwarcie z nadwoziem i w efekcie zniknie cała prawa pozycja oświetlenie kokpitu i zegarów wewnątrz auta... wszystko jest na jednym bezpieczniku nr. 5 ale może zaśniedziałe są oprawki żarówek lub styki w kostce... warto sprawdzić.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Oswietlenie kokpitu jest wpoadku wszystko swiecie
spojzalem na kable i wygladały ok jeszcze sprawdze bezpiecznik jutro no i te kostki przy zarowkach a zarowki nowe i wkladalem z drugiego samochodu ktore w nim dzialaly a w bmw nie wiec nie wiem o co chodzi ale jeszcze popatrze...