Powiem ze temat be sensu...
malo dyskusyjny, one s po prostu super, wiec nie ma tu nad czym debatowac. Do zdjec gdybys zalozyl beznadziejny wydech lub przykleil wlot na masce czy tez zalozyl bezgustowna nerke to bysmy to skrytykowali a tak nie ma co pisac, bo milczenie oznacza tez ze wszystko jest SUPER
Po prostu ida sobie dwie laski jedna bladyna z kreconymi wlasami w sukience czarnej jednoczesiowej typu mini z rosporkiem zboku pokazujacy dlugie noki wtedy kiedy stawia kroka o uroczym usmiechu i idealnym proporcjonalnym biuscie-bardzo naturalna uroda-piekna sama w sobie a druga w opcislych jeansach dobrze plylegajacymi do posladkow i czarnych kozaczkach do kolan, obcisla bluzeczka podkreslajaca jedynie idealna firure do tego delikatny makijarz podkreslajacy dlugie zesy i duze zmyslowe oczy mowiace pokaze ci moje fantazje jesli obiecasz mi ze bedzie perwersyjnie i ciekawie.
Tak to widze. A tak w ogole to jak widze kazda Beemke to przyrownuje ja do kobiety. Dobrze zadbana E24 to nic innego jak atrakcyjna 40stka wiedzaca czego chce.
Pozdro
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
Czlowieku wladasz! Jakby ktorys z was chcial sprzedac takie cudenko to jestem pierwszy w kolejce. Totalna perfekcja! Cos pieknego! Wiecej nic nie powiem
P.S. Ta druga nie ma MT1 tylko dokladke Alpiny. Jest ladna i firmowa ale jak widac z MT1 to wogole nie ma porownania. Gdyby calosc od Alpiny skompletowac byloby bajecznie.
autka świetne, ale sesja słaba(bez urazy), ale nie dlatego, że złe ujęcia, tylko pora na zdjęcia (słońce w zenicie) - najgorsza z możliwych najlepszy jest poranek lub popołudnie, kiedy słońce jest mniej więcej w połowie drogi z południa na zachód. I nigdy nie róbcie zdjęć pod słońce - chyba, że ma to być zamierzony efekt (czego nie sadzę w tym przypadku )
no,no...coś pięknego, aż miło popatrzeć...bardzo mi się podoba ta z beżowym wnętrzem na srebrnym alu... dzieło sztuki...ale w końcu to e30!! warta jest tych pieniędzy i gdybym miał jakąś rezerwę kasową to bez namysłu bym ją łyknął... szacuneczek...