Kolega ma problem... Samochód normalnie jeździł nic w skrzyni nie wyło jedynie czasem zgrzytnęła przy wbijaniu wstecznego aż wczoraj przy parkowaniu skrzynia zablokowała się na wstecznym i żaden inny bieg nie chce wejść Samochód jedzie do tyłu nic nie rzęzi, wodzik jest podłączony a drążek jest w położeniu luzu i żaden bieg nie daje się za Chini wbić !
Co jest ? Skrzynia się rozsypała ?
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2009-05-07, 18:19, w caoci zmieniany 1 raz
Ta to jest dość czesty przypadek z tego co mi wiadomo ostatnio mi w m40 tez steczny sie zblokował jakby nigdy nic, wiec dorwałem 2 skrzynie i w dobrej kasie i po problemie
miałem taki przypadek tylko że w m20, zaciągnąłem ją do znajomego mechanika, pogrzebał może 20 min pod samochodem na kanale, wziął 50 zł i kazał wymienić poduszki pod skrzynią. nie wiem co on zrobił bo nie miałem czasu stać i patrzeć mu na ręce, ale myślę że pewnie opuścił skrzynie gdzieś puknął magicznym urządzeniem czyt. młotek i się naprawiło heheh
Bywa i tak tez pukałem młotkiem w ten wodzik czy jak on tam prof. się nazywa ale za chiny juz nie ruszył więc decyzja padła na wymianę skrzynki.
pozdro.