Hejka
Zakładam ten temat już teraz, bo może ktoś się zdecyduje i pojedzie również z nami
2010 wiosna - jedziemy na Tor z ROZENEM.
Fajnie byłoby jakby ktoś jeszcze się zdecydował, moglibyśmy pojechać w kilka aut.
Ja jadę swoim E30 a ROZEN prawdopodobnie swoim E61, chyba że uda mu się skończyć projekt E30( której jeszcze nie kupił )
Osobiście uważam, że każdy miłosnik który ma możliwość finansową i mobilną, winien przynajmniej raz w życiu zrobić rundkę po "zielonym piekle"
Wszelkie info dotyczące toru można poczytać tu http://www.nuerburgring.de/en.html lub tu http://www.nurburgring.org.pl/
Już nie mogę się doczekać
Oczywiście będzie obszerna relacja zdjęciowa
Pozdrawiam
Tymek
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Ja się wstępnie piszę na taki wyjazd
Najlepiej pare tygodni po rozpoczęciu sezonu na torze co by zbytniego tłoku nie było
Macie jakieś plany co do noclegu? Namioty czy bardziej jakiś motel? Na torze chcecie spędzić jeden dzień czy więcej? Liczyl ktoś mniej wiecej koszty takiego wypadu?
kubawojcik, nocleg bedziemy kombinować, dam znac na forum co i jak.
Również zasięgnę opinii tych co byli, może poleca coś ciekawego
Koszty... nie są małe
slawo, ja się nie boje
Opony mam ok, hamulce mam ok, zawias mam ok
Nie zamierzam latać tam na maksa, ja chce tam po prostu być i rozkoszować się jazdą E30
kubawojcik, nocleg bedziemy kombinować, dam znac na forum co i jak.
Również zasięgnę opinii tych co byli, może poleca coś ciekawego
Koszty... nie są małe
slawo, ja się nie boje
Opony mam ok, hamulce mam ok, zawias mam ok
Nie zamierzam latać tam na maksa, ja chce tam po prostu być i rozkoszować się jazdą E30
jeden komplet opon?
Innych gratów też bym zabrał mały zapas. Laweta to idealne rozwiązanie, bo jazda na kołach to hmmmmmmm..... dyskusyjny pomysł, choć nie niewykonalny
Po zielonym piekle nie jeździ się rozkoszując jazdą (bo pod tym zwrotem kryje się jakiś relax ), tylko jeździ się z maxymalną możliwą pi.....
juz dawno myslalem o przejazdzce na zielone pieklo...
tylko troche koszta przerazaja, odemnie jest okolo 1000km w jedna strone, jedno kolko na piekle to koszt okolo 20 kilku euro
lajtowo liczac mysle ze 2k pln to optymistyczny koszt takiego wyjazdu, liczac na to ze nie przydarzy sie awaria...
Ja liczę 1000zł paliwo (2500km w obie strony + po torze trochę)
do tego powiedzmy 3 kółka po torze ok. 300zł
+jedzenie i spanie = tak jak piszesz 2k pln ale można to rozbić na powiedzmy 3 osoby i zabrać ze sobą kogoś na naprawdę fajną wycieczkę (mozna tam jeździć na rowerach bo jest do tego miejsce i wypożyczalnia) oczywiście zabrać aparat i napykać masę zdjęć różnych fur których nie spotkacie na zwykłych drogach.
Ja też wstępnie bym się pisał na ten wyjazd, pewnie razem z moim bratem. Od kiedy się interesuję motoryzacją to chciałem zaliczyć rundę po Północnej Pętli
Oczywiście że się piszę
Ale termin proponuję bliższy wakacji, pogoda wtedy jest pewniejsza.
Ja napewno będę jechał ale na lawecie, bo po pierwsze jechać w kuble 2000km to troche meczarnia, a po drugie nie zabiore tylu kol czesci i narzedzi, a jechac na zywca tak jakby to byl wypad np. do Kielc to porwanie sie z motyką na księżyc hehehhe
Kiedyś jak liczyłem koszt wyjazdu to wychodziło mi około 3-4k PLN...
PZDR!!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
dajcie znac kiedy bedziecie,ja na bank sie zjawie ...mam tylko 200 km
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Hejka
Panowie super że jest kilku chętnych
Fakt faktem że będzie to 2010r, ale zawsze można odłożyć kilka groszy do skarpety
LUKAS, super że byłbyś chętny
Bartas, spoglądaj czasem na ten temat, wszelkie info będziemy zamieszczać tutaj
528_driver,