baza jest miodzio BONOwy widział na zywo i macał, jest sie czym podniecać nie powiem bo blacha naprawdę ma się dobrze a nawet bardzo dobrze. Nie to co ten dziurawiec co mi sprzedałeś ze leci nawet przez przednią szybe woda (joke)
Marcin...m20b25 nie wkręcaj ludzików i nie bądź taki skromny..
Założ jej chociaz te bbsy to zaraz nabierze uroku.
i więcej zdjeć
PS. sprzedajesz?
_________________ Wszystko do e30 504-413-297
Ostatnio zmieniony przez bono20002 2009-11-09, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
jeśli blacha spoko to spoko biała skóra pasuje tutaj jak wół do karocy felgi i tłumik także. Ale rozumiem, że to dopiero początek i będzie się działo...
Będzie dobrze, przecież znacie chłopaka i wiecie w jakim kierunku zmierza
Marcin trzymamy kciuki i czekamy na zdjęcia z postępem
jestem ciekaw powodu zmiany 323 na kolejną - wąską, ale dość biedną e30......... Szczerze mówiąc nie rozumiem, bo 323 to jest coś - i jeśli zdrowe to rarytasik, a to co zostało teraz akupione to po prostu będzie następne e30 z włożonym mocniejszym motorem. To moje skromne zdanie
jeśli blacha spoko to spoko biała skóra pasuje tutaj jak wół do karocy felgi i tłumik także. Ale rozumiem, że to dopiero początek i będzie się działo..
Dokładnie to dopiero początek
Chmielu napisał/a:
Marcin trzymamy kciuki i czekamy na zdjęcia z postępem
Postęp to Ty tu blokujesz
Łukasz napisał/a:
jestem ciekaw powodu zmiany 323 na kolejną - wąską, ale dość biedną e30......... Szczerze mówiąc nie rozumiem, bo 323 to jest coś - i jeśli zdrowe to rarytasik, a to co zostało teraz akupione to po prostu będzie następne e30 z włożonym mocniejszym motorem. To moje skromne zdanie
Dobrze powiedziane 323 to rarytas wiec trochę szkoda by jej było do sportu
Nieprawdaż