Witam! Chicłem dołączyć do Waszego klubu:)
Przedstawiam Wam moje BMW e30 318i 88r. Autko kupiłem w listopadzie 2008r w całkowitym orginale. Narazie dodam tylko foty ale jutro postaram sie dać cały opis co i jak Pozdro
Ostatnio zmieniony przez center 2011-12-01, 11:54, w całości zmieniany 3 razy
Jest zajebiaszcza i w jedynym odpowiednim kolorze . Popieram kompletowanie mt2 ,jak by co wal na pw. Mamy z kumplem formy do MT2 coupe wiec mozemy zrobic brakujace elementy . pozdro
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Koledzy, czy ktoś wie gdzie mozna kupić półklatkę, rollbar do e30 Coupe?? szukam wszędzie nie moge znaleść piszę do SPEEDBOX i nie ma zadnej odpowiedzi. Może Wy sie bardziej orientujecie w temacie??
tak silnik bedzie zmieniony na 2,5 z e46. lecz to dopiero okolo lipca. A co do rollbara to i tak i tak ja go zakładam z powodów wizualnych a nie z chęci jego testowania, a pozatym nienawidze wozić ludzi z tyłu.
kolektor sam zrobiłem, to znaczy całość pomalowałem na czarno potem wypolerowałem górę jak na foto i na końcu wypiaskowałem mój podpis MAH i znaczek BMW. silnik rzeczywiście ma dość mały przebieg, ja auto kupiłem od stewardesy z niemieć, miało przejechane 87 tys km. Auto nie było używane, stało u niej na podwórku:) w środku jak wsiadłem było dosłownie NOWE.
hehehe no wyjścia nie mam ale sami wiecie studnia bez dna, a niestety jakieś ograniczenia finansowe każdy ma i nie wszystko na raz, lecz i tak się chyba sporo zmieniła jak na 13 miesięcy:):) pokaże wam jak wyglądała e30 jak ją kupiłem:)