Witam was wszystkich oto moje auto bmw 325e, niestety wpadłem w poślizg i zniosło mnie na wysepkę na której znajdowała się studzienka kanalizacyjna wystawała ok 30 cm no i DZWON! zniszczeniom uległy:miska olejowa,drążek kierowniczy, w krzakach pozostały szczątki wiejskich bodykitów .Ale się nie przejmuję,gdyż zostaną przyśpieszone prace remontowe zaopatrzyłem się w nowe zderzaczki chromowane i M technic I. O dalszych postępach będę informował na bieżąco!
Ostatnio zmieniony przez SoRaJa327 2009-01-24, 21:27, w całości zmieniany 1 raz
heh sorki za stwierdzenie faktu ale....to kara za gej-look i kopniak zeby zaczac zmiany na lepsze....:)
Pozdrawiam i czkam na efekty prac
[ Dodano: 2009-01-25, 00:22 ]
bez urazy takie przygody wzmacniaja na przyszlosc....zmien miske zapodaj narty pod miche i bedzie git
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Zgadzam się z przedmówcami co do tego wieś/gej- pakietu, nic lepszego nie mógł zrobic dla ludzkości jak odpaśc i się połamac Widzę felga już też konkretna borbet A o ile mnie wzrok nie myli
poldek faktycznie konkretny, robi wrażenie
Widzę felga już też konkretna borbet A o ile mnie wzrok nie myli
Mi się wydaje że Powertech
Zderzak przedni masz w bardzo fajnym stanie ( no chyba że na zywo wygląda inaczej )
Halogeny też jak nowe
Klin w przedniej szybie też widze jeszcze nie zżółkł
Dłub w niej dalej bo zmierzasz w dobrym kierunku i baze też masz w sumie niezłą
na laminat to chyba raczej nie wygląda a lakier będę kład na wiosnę przy silniku już parę modyfikacji zostało zrobione tak jak głowica kanały ssące i wydechowe wypolerowane,wałek od 2,5 teraz zakupiłem skrzynie będę zmieniał na manualna ma wszystko co trzeba dzięki Sławo z góry za dobre skazówki co do skrzyni a co do silnika jeszcze chce kopić kolektor ssący od 2,5, regulator ciśnienia 3,5 bar i chip pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez SoRaJa327 2010-01-19, 15:00, w całości zmieniany 6 razy
SoRaJa327 a czy nie przywaliłeś tym autem na pasie zieleni bodajże na Jana Pawła albo na rownoległej dwupasmówce? Bo kojaze ze przejezdzałem tamtedy jak na środku stała jakas e30 z pokiereszowanym laminatokitem Ciesze sie że laminat nie wrócił a w zamian jest mtI Ogólnie to ładnie sie zapowiada! Zycze zeby wszystkie plany były spełnione! Pozdrawiam!