Bmw e30 320i rok 1990 . Samochod w super stanie techncznym i wizualnym jak na swoje Latka . Silniczek igła ( do sprzednia komplet na swap ) Nie ma oznak korozji . Ogladalismy z Troche czasu i nie wygladala zeby byla bita . Auto po przebiegu 250tys. a srodek w super stanie . Do samochodu mam komplet kluczykow , ksiazke , kompletne wyposazenie bagaznika .
Plany na sezon - MT2 , Dobra gleba , jakis fajny srodek , szerooooka felga No i v8 pod maska
Jutro postaram sie zerwac ta antene z dachu bo straszyyyy :F
Art.
Wartość
Numer podwozia WBAAA51040AF0xxxxx
Kod typu 1151
Typ 320I (EUR)
Typoszereg E E30 ()
Seria 3
Rodzaj konstrukcji LIM
Układ kierowniczy LL
Drzwi 2
Silnik M20
Pojemność skokowa 2.00
Moc 95
Napęd HECK
Skrzynia biegów MECH
Kolor DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181)
Tapicerka ANTHRAZIT STOFF (0269)
Data prod. 1990-01-05
Składanie Wyposażenie
Kod
Nazwa (interfejs)
Nazwa (ETK)
209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%) Szpera 25%
S215A POWER STEERING,DEPENDING ON ENGINE SPEED Wspom. ukł. kier., zależ. od pręd. obr.
S320A MODEL DESIGNATION, DELETION Brak napisu modelu
S350A WAERMESCHUTZGLAS GRUEN, RUNDUM Szkło izolacji cieplnej zielone
S400A SLIDING SUNROOF MANUAL Dach przesuwno-uchylny obsług. ręcznie
S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka
S510A HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM Regulator zasięgu świateł
L801A GERMANY VERSION Wersja krajowa Niemcy/Austria
Ooooo to ta o której pisali farmazony Że niby ruda przy haku wychodzi to już całe auto zgnite, i że od handlarza picującego wszystko co mu się przewinie przez ręce
zdrowe M20B25 aż tak bardzo nie bedzie ustępować V8 no chyba że do driftu auto budujesz, nie wiem ale mi nigdy ten silnik pod maską się nei podobał, jak już to w stronę S50 bym poszedł... sporo ładniej i przynajmniej silnik wchodzi bez rzeźby
no ale zrobisz jak będziesz chciał, twoje auto, gratuluje
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Ładna sztuka no name gratulacje. Też się zgadzam z tym, że taka jest piękna i nie trzeba nic ruszać . Skoro ma być taka wyjątkowa to może jakiś mniej oklepany piec jak v8 czy s50.... np. M70 albo S38B38.
Jest wyj.bana i tyle, e30 to e30 - jak komus sie nie podoba to nie jest fanem marki
Ty wiesz co z nia robic - m techow tylko nie zakladaj i chrom zostaw.
P.s. Sprostowanie - e30 to dwudrzwiowy sedan a nie coupe. Coupe ma mniejsza tylna kanape od sedana 2D i ogolnie mniej miejsca z tylu (przynajmniej wg zrodla gdzie to wyczytalem).
zdrowe M20B25 aż tak bardzo nie bedzie ustępować V8 :mg: no chyba że do driftu auto budujesz, nie wiem ale mi nigdy ten silnik pod maską się nei podobał, jak już to w stronę S50 bym poszedł... sporo ładniej i przynajmniej silnik wchodzi bez rzeźby :?
Kod:
albo S38B38.
M-powery odpadaja Wybor jeszcze nie zapadl , 70% to v8 30% lekko dlubniete m54b30 ( barany , jednomasa + Program ) . Co z tego wyjdzie to sie zobaczy
M20B25 co najwyżej bym tam wsadził.... szkoda auta a te V8 i tak sie znudzi za miesiąc
kupiłeś to auto czy to ty wystawiałeś ? wygląda zacnie
BARABUS napisał/a:
zdrowe M20B25 aż tak bardzo nie bedzie ustępować V8 no chyba że do driftu auto budujesz, nie wiem ale mi nigdy ten silnik pod maską się nei podobał, jak już to w stronę S50 bym poszedł... sporo ładniej i przynajmniej silnik wchodzi bez rzeźby
no ale zrobisz jak będziesz chciał, twoje auto, gratuluje
Szkoda auta na te V8 a skoro masz w głowie tylko V8 i m54b30 wstaw to m54
Ostatnio zmieniony przez --=CZARNY=-- 2010-01-20, 12:20, w całości zmieniany 2 razy
M-powery odpadaja Wybor jeszcze nie zapadl , 70% to v8 30% lekko dlubniete m54b30
Nie wkładaj do tego auta V8 ! Jest za ładna żeby porywać się na tak wielką rzeżbę i mówię to na podstawie swoich doświadczeń.
Jedyny motor jaki tu widzę to S38-piękna baza pod taki silnik.
Bardzo ładne auto widze ze w podobnym stanie jak moja
Ja tez mam male plany ale zoabczymy co z tego wyjdzie bo narazie musze sie zajac skonczeniem szkoly .
Gratuluje zakupu.
Mysle ze na wiosne dodam jakis maly opis i pare fotek .
P.S
Zostaw to auto w serii bo tych M Technikow jest za dużo a takich serii coraz mniej
Powodzenia
Ostatnio zmieniony przez PRINS 2010-01-20, 16:27, w całości zmieniany 1 raz
Mijaliśmy się w Rzeszowie jak ją na lawecie już wiozłeś. Gratuluję zakupu. O gościu słyszałem różne opinie ale jak to z tym jest to każdy wie. Najważniejsze że ty jesteś zadowolony