no właśnie dawno nie mazałem i nie było czerwonych kartek od admina ale do tematu
nowy złom do lansu sprawa bardzo prosta wywalić silnik wsadzić m52 jakieś założyć felgę i polatać grat to typowy angielski złom kupiłem na ebayu za 300 funtów 86 rok m10b18
projekt już się zaczął tylko się strasznie opóźnia kolor będzie zielony mat wykończenie lakieru WAŁEK drobny włos a fotele beda z nowej 1! to chyba będzie najlepsze tak poza tym to zwyklak tylko ze na polskich blachach w uk pozdro dla ludzików na całym świecie
concept car zdjecia operacyjne grill super ekstra tajny ze spirzarni najlepszych niemieckich tunerow fajslift dostepny byl tylko dla hitlerjungenuf jakby co to moge zalatwic platnosc tylko i wylacznie kopiejki
i zdjecia z akcji zaparkowany ciho - ciemny
pozdro
p.s. brewki kamei mam na sprzedarz przy zamowieniu prosze sprecyzowac dlugosc bo sprzedaje na metry
jeszcze jedno zdjecie udalo mi sie zalatwic od reporterow bbc z tajnej akcji tulipanow
odnosnie tego zdjecia to jak do tej pory udalo mi sie zdobyc tylko jedna zajebiaszcza lampe startrjeka jest ona zrobiona metoda stelth jakby ktos mial na sprzedarz to jestem zainteresowany kupnem prawej strony
dzieki pozdrawiam
_________________ ogar 205 klub polska
Ostatnio zmieniony przez IPLO 2010-07-12, 15:39, w caoci zmieniany 2 razy
maska i rama szyby nie domalowane !!! wiem zabrakło materiału
co bedzie robione jeszce ;
-2 cm. w dół przód
-zacma na lampach z przodu i z tyłu
-nakładki na progi wpadną z kombiaka pasója idealnie
-muza
-przednie kubły z nowej e87
-i takie tam
_________________ ogar 205 klub polska
Ostatnio zmieniony przez IPLO 2010-07-14, 12:30, w caoci zmieniany 1 raz
mi sie podoba... wreszcie się ktoś nie spina pod publikę jak du.. pedofila w pierdlu... i nie ważne co wielcy fachowcy i znawcy na forach osądza... już nie wspomnę o wszędobylskich kółkach różancowych...