Wszystko ładnie, pięknie... oprócz maski w Mospinowej e30
pozdro
Poznan nas nie rozpieszcza, musielismy na szybko poprawic dolot bo auto zaczeło kaprysic. Jako, ze zawody sa rangi Mistrzostw Polski, auto musi byc kompletne stad dorazne rozwiazanie nowa maska juz sie robi
maaaad napisał/a:
:spoko:
Trzymam kciuki. Motorsport w PL powoli, bo powoli, ale może zacznie się rozwijać. Tym bardziej cieszą takie inicjatywy
I miło wiedzieć, że nie trzeba do BMW przeszczepiać LS7 z Corvette, żeby porządnie bokiem polatać
obawiam sie, ze ostatnie posuniecia szybciej zabija ta dyscypline. Wymogi coraz wyzsze nagrody banalne.
Ostatnio zmieniony przez puz 2010-04-28, 07:06, w całości zmieniany 1 raz
Gdzie zdobyc naklejke Valvoline , lub co innego podobnych rozmiarow zrobie komus reklame za free taka jak maja driftowozy z twojego teamu ? mam pare takich niedociagniec na bumce i najlepiej bym na to wlasnie walnal takie duze nakleje i spokoj z tym , auto malowane przez turasow na niemieckim podworku
Wysłany: 2010-05-20, 15:46
może za kilkanaście lat, a może kilka? powstanie pierwsza w PL firma z autoryzacją BMW na modyfikacje jak Hartge, ACS nie mówiąc o ALPINA BMW PUZ hmm brzmi nie źle
dobry kierunek tak trzymać!
życzę dużo wytrwałości i dalszych sukcesów
_________________ Sex jest jak BMW... Radość z jazdy...
Wysłany: 2010-05-22, 23:37
puz napisał/a:
High-Tech napisał/a:
Wszystko ładnie, pięknie... oprócz maski w Mospinowej e30
pozdro
Poznan nas nie rozpieszcza, musielismy na szybko poprawic dolot bo auto zaczeło kaprysic. Jako, ze zawody sa rangi Mistrzostw Polski, auto musi byc kompletne stad dorazne rozwiazanie nowa maska juz sie robi
maaaad napisał/a:
:spoko:
Trzymam kciuki. Motorsport w PL powoli, bo powoli, ale może zacznie się rozwijać. Tym bardziej cieszą takie inicjatywy
I miło wiedzieć, że nie trzeba do BMW przeszczepiać LS7 z Corvette, żeby porządnie bokiem polatać
obawiam sie, ze ostatnie posuniecia szybciej zabija ta dyscypline. Wymogi coraz wyzsze nagrody banalne.
Tak jak mówisz!
Ja na ten przykład dzisiaj wziąłem udział w rajdzie amatorskim, startowałem maluchem za tysiąc pińcet złotych i przywiozłem do domku komplet nowiuśkich markgumów
Start kosztował mnie 100zł na paliwo i 150zł wpisowego
Najeździłem się przy tym pysznie
Dobrze, że powstała konkurencja dla dotychczas panującej PFD, może to jakoś na nich zadziała.
Gratuluję stworzenia teamu i życzę samych sukcesów
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
e36 318ti compact szrotex
Ostatnio zmieniony przez Sosen 2010-05-22, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
Zapraszam wszystkich na strone www.puz.com.pl do działu PUZ Drift Team sa tam wszystkie informacje dotyczace Teamu zawodów, osiagnieć. Już dziś zapraszmy wszystkich przed ekrany TVN TURBO Czwartek 18:45 Królowie Drifu ; niedziela 11:45 OPT
oraz do lektury nowego BMW Trends
pozdrawiam PUZ
[ Dodano: 2010-06-09, 22:04 ]
mały przedsmak
Ostatnio zmieniony przez puz 2010-06-10, 06:10, w całości zmieniany 2 razy