Witam czeka mnie wyciąganie zbiornika ponieważ padły trzy pompy paliwowe więc mam podstawy sądzić iż bak jest zasyfiony a zawsze miałem co najmniej 20 litrów benzyny.Czy dużo jest z tym roboty?Posiadam mniejszy zbiornik 55 litrów.
Wyjazd z wałem i wydechami a później to sama przyjemność. Odłączasz wszystkie przewody od góry, gumę od wlewu a później sam bak. Ogólnie bez kanału albo podnośnika to na ziemi kiedyś się nieźle namęczyliśmy z kumplem. Ale ogólnie we dwójkę to całkiem spoko się to robi
_________________ Życie zaczyna się po E30-stce....
Dokładnie tak, widać było ostry osad, można było łopatami wyciągać...przed kupnem bardzo długo stała nie odpalana i to pewnie dlatego...a pompa która była już w samochodzie z początku chodziła aż miło i pewnego dnia się zesrała, padło na bak, został wymieniony na prawie "igiełkę", używka pompa i więcej problemów z tym bakiem i pompą nie było.
_________________ Życie zaczyna się po E30-stce....