Witajcie!
W końcu przedstawiam moje nowe auto - oczywiście E30, tym razem M-Technic 2 Alpinweiß II,
które niektórzy z Was na pewno kojarzą - od Przemassa trafiła w moje ręce.
Kilka zmian. Postanowiłem wrócić do stanu oryginalnego wg brief'u, więc RS-y wróciły na miejsce
- dokładnie te same 4 sztuki, na których jeździła w Niemczech, są z powrotem na aucie!!!
Ogólnie mówiąc chcę zachować stan oryginalny - bo taki mi odpowiada najbardziej.
Oprócz tylnej blendy pod rejestrację -którą lubię, nie chcę jej upiększać.
W mojej poprzedniej E30 (kto ją widział w Śmigiełkach ten wie jaki był początek a jaki koniec ) było wiele roboty i wiele ekstrasów udało mi się nazbierać i zamontować - tutaj to mam z głowy bo wszystko co chciałem jest na pokładzie.
W sobotę jadę do naszych południowych sąsiadów (Czechy) na zlot.
Jest o nim na forum - chyba warto się wybrać.
Zobaczymy co tam u Pepików i jak im się spodoba moje autko.
Zrobię jakąś fotorelację
_________________ Wiesz ja też lubię ostrą jazdę mieć w czubie łapać chwile każde,
jednakże nie jestem idiotą a także znam kruchość życia i dbam o to (OO=[][]=OO)
Piękna jest, oglądałem ją na żywca jak jeszcze była Przemass-a, świetne auto, dopracowana no ideał Na bbs też już ją widziałem parę razy i wygląda mega A jakiś garnek przywiozłeś z Czech ?
Ostatnio zmieniony przez TomekZG1 2010-10-19, 22:10, w całości zmieniany 2 razy
Ciechan Poszukaj zanim napiszesz !!! koszulkiexpress.pl
Jechaliśmy do Czech podczas powodzi - tej w Bogatyni.
Przejeżdżaliśmy na początku ulewy - rano, przez miejscowości, których za kilka godzin już nie było - traumatyczne przeżycie.
Na miejscu przez 9 godzin padał deszcz więc zlot - jakby to powiedzieć - nie udał się zbytnio .
Jedyny plus jest taki że w Czechach spotkaliśmy się z chłopakami z opolskiego i Śląska. Razem wracaliśmy przez Szklarska Porębę bo wszystkie mosty na Zachodzie były zerwane.
Ważne że udało nam się wrócić cało i nie utopić samochodu. (po drodze widzieliśmy kilka aut w rzekach).
Mam nadzieję że w tym roku pogoda w sezonie będzie lepsza.
Od 7 listopada auto stało w garażu pod kołderką ale w końcu nie wytrzymałem i rozpocząłem przygotowania do sezonu.
Z poprawek przy wydechu wyszły dwie ciekawe fotki.
i ta fajniejsza fota
Nie wiem jak Wy ale już nie mogę się doczekać ciepełka i suchego asfaltu.
No i nie wytrzymałem i dzisiaj wyjechałem Białą.
Przewietrzyłem ją lekko. Zielona Góra-Sulechów-Zielona Góra.
Było jak trzeba. Po chwili przestała skrzypieć i się boczyć, że tak długo jej nie wyprowadzałem do ludzi.
Pogoda piękna, sucho, mieszanka paliwowa na bogato dzięki zimnemu powietrzu na zewnątrz
Krótko mówiąc otworzyłem sezon
- A WY?????
U mnie sezon nie stety sie nie zaczyna i nie konczy musze jezdić i w zime .
To jest wzór dla mojej e30. Też posiadam białą na dość ciekawym wyposazeniu ale stanem to nawet nie równa sie do twojej.