Wysłany: 2011-02-28, 00:56 Intensywne mycie i wycieraczki lamp- są, ale nie chodzą
Witam.
Mógłby ktoś pomóc mi w ogarnięciu tego intensywnego mycia i wycieraczek? Działa tylko zwykłe spryskiwacze na szybę, intensywne mycie nie chodzi tak samo jak spryskiwacze lamp i wycieraczki. Sprawdzałem przy włączonych światłach. Co sprawdzić w pierwszej kolejności? Nie za bardzo wiem jak za to się zabrać. Bezpieczniki są ok.
sprawdź przekażnik czy ma dwie dodatkowe wsuwki...być może ktoś założył zwykły...na e30.pl w zakładce download masz cały plik PDF na temat intensywnego mycia + wycieraczki reflektorów...ostatnio doszedłem do ładu u siebie...co się okazało miałem źle podłączone dwie kostki po ściągnięciu maski pod wymiane rozrządu...z tym że miałem w to wszystko wplątane jeszcze grzanie spryskiwaczy...
dokładnie, ale w przypadku spryskiwaczy i wycieraczek lamp nie ma to znaczenia...oczywiście muszą być zapalone światła... jeśli nie działają to znaczy że coś jest nie teges jak w ww. przypadku...
Wysłany: 2011-02-28, 20:15 Re: Intensywne mycie i wycieraczki lamp- są, ale nie chodzą
grzesiek660 napisał/a:
Witam.
Mógłby ktoś pomóc mi w ogarnięciu tego intensywnego mycia i wycieraczek? Działa tylko zwykłe spryskiwacze na szybę, intensywne mycie nie chodzi tak samo jak spryskiwacze lamp i wycieraczki. Sprawdzałem przy włączonych światłach. Co sprawdzić w pierwszej kolejności? Nie za bardzo wiem jak za to się zabrać. Bezpieczniki są ok.
wez najpierw sprawdz czy masz plus po wlaczonych swiatlach w wiazce ktora wchodzi do intensywanego!
u mnie przez to nie dzialalo
wez najpierw sprawdz czy masz plus po wlaczonych swiatlach w wiazce ktora wchodzi do intensywanego!
u mnie przez to nie dzialalo
tylko że intensywne mycie nie ma nic wspólnego z włączonymi światłami...powinno działać ale tylko na szybę...włączone światła są wymagane tylko w przypadku działania spryskiwaczy i wycieraczek reflektorów w tym intensywnego ich mycia...