Wysłany: 2011-03-02, 13:38
WIELKIE, WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA lysy174 za holowanie PASSATA, transport do hotelu, życzliwość, zaangażowanie, poświęcenie, włożony trud i wysiłek w ten mroźny sobotni wieczór.
PS.
Paweł czuję się zobowiązany
WIELKIE, WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA Henrego za użyczenie narzędzi, poświęcony czas oraz gościnę w Kielcach
PS.
Bardzo miłe że na kolegów z BEEMKA - KLUBU zawsze można liczyć
Ostatnio zmieniony przez HARTGE 2011-03-02, 14:33, w całości zmieniany 1 raz
.Wielkie i serdeczne podziękowania dla Łukasza "Ogólnego" za powrotny transport do Kielc po Walnym w Pabianicach I życzliwość G-R-Z-E-S-I-A ,że nie narzekał na zbyt wydłużoną trasę do Krakowa via Kielce . Nie ma to jak mieć prawdziwych przyjaciół w Klubie .
A nawiasem mówiąc dziekuję w tym miejscu Lukasowi , Cypiskowi i Centerowi za niezwykle miłe dla mnie propozycje odwiezienia mnie jak najbliżej domu po Walnym .
Naprawdę , to wspaniałe , że można na Was liczyć ............Pozdrawiam - Heniek
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 27 Paź 2004 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2011-03-20, 15:15
Ogólny i Agatka , Pawcio i Doda , Ubot i Karola dla was brak słów za spontaniczny przyjazd do mnie na 50 urodziny - certyfikat fantastyczny i jedyny w swoim rodzaju , o kfelkach nie wspomnę. Super Geriawit bardzo wam dziękuje.
_________________ Rodzinka Skorpionów ( Basia, Irek i Anitka )
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Paź 2004 Skąd: Radom
Wysłany: 2011-04-01, 10:24
Z dniem wczorajszym nasz kolega Kafarek na własną prośbę przestał być Adminem i nie ma już dostępu do działu klubowego.
W związku z powyższym w imieniu Zarządu BEEMKA-KLUB składam tą drogą podziękowanie za administrowanie naszego forum.
Mam nadzieję, że nawiązane w klubie kontakty nie ustaną z chwilą rezygnacji i będziemy nadal spotykać się na forum a może i na zlotach?
Życzę powodzenia w Twoich przedsięwzięciach, pozdrawiam - M.
Wysłany: 2011-07-28, 14:27
Ja dla odmiany chciałem podziękować Krzysiowi 'ubot' za wyciągnięcie pomocnej ręki w tą deszczową środę.
W połowie drogi do Wawy, w deszczu wycieraczki sie zatrzymały i , Krzysiek wiedział co zrobić, podrzucił na drobne zakupy do Fusa, udostępnił garaż, narzędzia i swój czas.
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
.Dziękuję LUKASOWI !!!!!.....Serdeczne podziekowania Łukasz dla Ciebie za ogromną przyjemność przejechania z Tobą ostaniej próby na BMW Track Day w Kielcach dzisiaj . Miło jest jechac szybko autem , mając świadomość ,że prowadzi je prawdziwy profesjonalista .Obserwowałem jego "pracę" jako kierowcy , naprawdę chyba jest od kogo sie uczyć , jak się prowadzi wyscigowe auto . A i problemy driftu absolutnie nie są Lukasowi obce ...Trochę "pozazdrościliśmy" Sosenowi , no i ..troche pojeździliśmy bokiem.....Naprawdę , wiem co piszę , to nie zbiór komplementów bez pokrycia ............................
Łukasz !! Gratuluję , było to bardzo budujące i ciekawe przeżycie , pozdrawiam i dziekuję - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Ostatnio zmieniony przez henry 2011-08-06, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2014-04-06, 19:25
Podziękowania dla Lukasa za kilka bezcennych wskazówek przy szybkiej naprawie 318.
Dzisiaj mi zaczęła przerywać N42 b20 i po szybkich wskazówkach Lukasa podpiąłem ją pod inpe, wywaliło mi przerwę zapłonu na 3 cylindrze, dzięki dawcy 330 który czeka na swapa zmieniłem cewkę, potem dzięki następnej wskazówce Lukasa po usunięciu błędów zrobiłem adaptacje po błędach i autko już jest na chodzie
Parę groszy zostało w kieszeni i nerwów zszarganych mniej
Dzięki
_________________ było e21 323i,e36 318i,e36 325ci,e46 330i,e90 320i, e46 330ci
jest e46 330ci & e91 318i