Szukam takiej na ktorej bede widzial staba od drugiej strony.Cala zawieche zmienialem na 5 srub .Zalozylem belke nie mialem gum do staba .Szpere mam z mocowaniem centrlanym i teraz stab mi nie chca pasowac .Strone mialem zaznaczona wczesniej jak ma byc ale teraz mi bardziej pasuje naodwrot i chcilabym zobaczec na aucie
Żadnych pułosi się nie odkręca tylko posmaruj czymś łączniki żeby łatwo zeszły potem podłuż sobie lewarek pod tarcze i ugnie sie sprężyna lekko az wpasujesz łącznik w wahacz i łapiesz śrubą go i skręcasz
Jestem w trakcie montowania tylnego stabilizatora, fabrycznie go nie mialem.
Czy ktoś mógłby zrobic zdjęcie na którym widać dokladnie jak idzie stabilizator przy mocowaniu dyfra?
Wysłany: 2012-02-10, 10:53
Fikus, stabilizator idzie sobie nad dyfrem, nic ciekawego tam nie ma. Nad dyfrem i rurą wlewu paliwa. Z tego co pamiętam to trochę męczyłem się z przeciągnięciem stabilizatora nad tą właśnie rurą.
Ostatnio zmieniony przez Cypisek 2012-02-10, 10:54, w całości zmieniany 1 raz
No wlasnie zastanawia mnie tez rura wlewu paliwa, u mnie jest przymocowana obok mocowania stabilizatora i na tej samej wysokosci, moze sa rozne wersje tej rury?