Wysłany: 2011-06-11, 19:34
bąku napisał/a:
pod skrzynką bezpieczników nie patrzyłem
[ Dodano: 2011-06-11, 20:35 ]
bąku napisał/a:
Wiem gdzie patrzeć i wiem gdzie co gnije, bo sam jestem posiadaczem wąskiej lampy.
Pod skrzynką 99% wąskich gnije...
Faktem jest, iż gdyby sprzedający przedstawił wady auta w ogłoszeniu, byłby bardziej wiarygodny- w tej sytuacji nie dziwię się, że niesmak był większy.
Ostatnio zmieniony przez valdi80 2011-06-11, 19:56, w całości zmieniany 4 razy
Wiem gdzie patrzeć i wiem gdzie co gnije, bo sam jestem posiadaczem wąskiej lampy.
Pod skrzynką 99% wąskich gnije...
Faktem jest, iż gdyby sprzedający przedstawił wady auta w ogłoszeniu, byłby bardziej wiarygodny- w tej sytuacji nie dziwię się, że niesmak był większy.
Ciesze się więc z tego że moja wąska zalicza się do tego 1%
dzięki za radę jak następnym razem będę się wybierał to tam zajrzę w pierwszej kolejności
Jechałem tam z przekonaniem że pewnie sprzedający koloryzuje, także niesmak był w granicach rozsądku
ja bym powiedział ze przed skrzynka a nie pod bo w nadkolu od spodu przed skrzynka jest zgrzew i u mnie tam pojawiła sie korozja na zgrzewie a bezposrednio pod sama skrzynka nie wiem dlaczego miałoby zacząć rdzewieć
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
To moje byłe e30, sprzedałem w kwietniu a jeszcze nie przerejestrowane. Sprzedałem ją za 1/3 tej ceny co teraz. Była dość mocno skorodowana i na pewno nie wymagała delikatnego spa ale konkretnego remontu blacharskiego.... Do wymiany były progi( w każdym po dwie dziury) przednie błotniki praktycznie nie było dołów. W rogach przedniego podszybia były dziury śr5cm. Trzy sztuki drzwi nadawały się do wymiany bo nie było dołów. Kieszeń na aku w bagażniku trzymała się na szpachli i brak było wewnętrznych nadkoli tył. Być może to wszystko zostało zrobione lecz wolałem to napisać, bo auto w/g aktualnego właściciela miało posłużyć do zabawy(drift) a jak teraz widzę że jest IDEALNA to nie mogę nic innego zrobić jak napisać to wszystko. Podłoga kielichy podłużnice faktycznie były bez skazy.