Wysłany: 2012-02-25, 22:19
MaxxxS napisał/a:
:wow: czuję się trochę jak Tomasz Judym gdy patrzył na rozdartą sosnę ... muszę się przyznać ze także mam nissana .... i bardzo go lubię..
Micra 1.0 kat kolor British Racing Green
i śmiało mogę się z typem ustawić np na kargo.
To teraz może wytnijmy całe ot
kurffaaa nie mam nissana ale na potrzeby ustaffki cos kupię ... i nie po to aby koledze dopiec badz doeeebac ale by spotkac i ogarnac czegooo ma az tak brakkkkkkk !:D
i kolejna sprawa tuning nissana badz supahipa hondy te rzeczy ceni sie w zl... a tuning bmw w oiro kolego!!!!!
Nissan 200sx to syf w 1.8 panewki co pół roku się obracaja
Prowadzi się dość sympatycznie za to elektryka jest po****** jak lato z radiem wiązka silnika idzie od nóg pasażera (co za głupota mocować ECU w nogach ile się tego nalutowałem to się w głowie nie mieści woda się zbiera i pękaja płytki) wzdłuż deski pod kierownica następnie wzdłuż lewego błotnika nad zderzakiem oraz przez prawy błotnik dopiero trafia na silnik. Poza tym ciężko znaleść coś w przyzwoitym stanie. Nissan nie jest podatny na różne konfiguracje tak jak BMW ilość skrzyń oraz rozrzut przełożeń w dyferencjałach 2.10 - 4.45 daje spore możliwości. Sorry miał być koniec z OT ale jak ktoś mi pisze że nissan to dobry samochód to dostaje palpitacji.
Pozdro
Ps: Już się nie mogę doczekać aż zobaczę twoja maszynę w akcji Sosen
_________________ nie sztuka jest zabić muchę przednią szybą, tylko boczną.
Swapy,naprawa elektroniki(wzmacniacze lampowe,gramofony itp.)
Wysłany: 2012-07-31, 05:41
Niedawno zacząłem coś działać przy sprzęcie, jeśli ktoś będzie ciekawy co się dzieje to zapraszam na stronkę www.sosen.pl gdzie pojawiać się będą postępy
pozdro
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.