mam komplet fotele+kanapa z e38. Z montażem sobie poradzę, chciałbym tylko zobaczyć jak to wygląda w e30. Jeżeli ktoś ma foty chętnie po oglądam.
Pomóg³: 3 razy Do³±czy³: 07 Pa¼ 2010 Sk±d: Augustów
Wys³any: 2012-11-07, 15:18
jezeli juz zamontujesz fotele od e38 bedziesz mial problem z zamknieciem drzwi jak i przesuwaniem (tnel srodkowy ) - bedzie ocierac. po prostu moim zdaniem sa za szerokie i za ciezkie jak na e30
Głupie pytanie to nie zadane pytanie. W ogóle możesz się nie udzielać, zauważyłem że nie masz nic do powiedzenia-nawet głupiego.
Dzięki za pomoc
Ostatnio zmieniony przez macie30k 2012-11-08, 08:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jeszcze nie zamontowałem. Skórę z tylnej kanapy tapicer przełożył na oryginalną kanapę od e30 żeby nie było rzeźby z mocowaniem.
W fotelach trzeba było szlifować szynę żeby to weszło na swoje miejsce. Poza tym musiałem pozbyć się plastików które są dookoła fotela. Wiązkę od sterowania foteli trzeba przedłużyć i same przyciski ładnie zamocować.
Będzie miód malina
Ostatnio zmieniony przez macie30k 2013-03-01, 14:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pomóg³: 7 razy Do³±czy³: 28 Cze 2004 Sk±d: Chojnice
Wys³any: 2013-03-01, 18:17
macie30k napisa³/a:
Będzie miód malina
Śmię wątpić. Rozumiem zmieniać silnik w e30,ale fotele? Ori sportsitze to jedne z wygodniejszych w jakich siedziałem. Fotele z e38 to pasują do klubu czy stylowego pokoju a nie do małego wnętrza e30.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach