Trochę mnie tu nie było
W zimie wymyśliłem sobie kolejną zabawkę - tym razem trafiło na samochód z otwartym dachem. Szukałem e36 M3 jednak jak widać nie udało mi się znaleźć
W skrócie:
- oryginalne 328 poczÄ…tek 96 roku
- oryginalny fabryczny m-technic
- fabryczna blokada dyferencjału
- O.Z. ACS 8.5x17 et13 strzelony Falken ZIEX-512 205x40
- zawieszenie -55/-35 (trochę już z tych gleb wyrosłem....)
- swap wnętrza na czarną skórę, oryginalnie była tandetna fioletowa półskora (kompletnie nie pasowała do tego samochodu)
- dach półautomat
Samochód ma wszystkie lampy, szyby i elementy karoserii z 96 roku.
Można się znęcać
Za jakość zdjęć przepraszam. Nie planowałem niczego po prostu strzeliłem na szybko crapfonem. Może uda mi się ogarnąć jakąś lepszą sesje w swoim czasie.
Więc ! Czemu ma takie brzydkie kierunki ? Co to wogólę jest za gleba ? E36 ma leżeć na ziemi
Reszta może być
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Więc ! Czemu ma takie brzydkie kierunki ? Co to wogólę jest za gleba ? E36 ma leżeć na ziemi
Reszta może być
Stwierdziłem ze skoro wszyscy mają podroby białych DEPO to ja będę miał marchewy oryginalne BMW. Zresztą jaki sens budować drugi raz to samo....
Reszta może być
Stwierdziłem ze skoro wszyscy mają podroby białych DEPO to ja będę miał marchewy oryginalne BMW. Zresztą jaki sens budować drugi raz to samo....
Marchewy mają swój urok. Ale koooooooza straszna
Marchewy mają swój urok. Ale koooooooza straszna
Jakbym nie napisał jakie zawieszenie to byście sie jarali ze jest nisko
[ Dodano: 2013-07-13, 04:55 ]
Pietrek napisa³/a:
Jak na auto po ciapatym to nie jest źle
Ciapaty tylko je przywiózł do PL - nie sądzę żeby nim jeździł bo miał na placyku większość droższych i młodszych samochodów. Nie zapominaj o szczegółach
koza to jest ,ale zeby zrobic glebe trzeba szarpac blotniki z tylu i robic negatyw
oczywiscie tylko opona 205/40/17
u mnie tak tyl wyglada max negatyw na mimosrodzie
przod jak mi na zbieznosci powiedzial ma 3 stopnie ,zrobione na tulejach miedzy zwrotnice a amor grubosc 5mm.
auto ma potencjal ,rob glebe i jest kozak kazdy sie bedzie ogladal za takim cabrio
_________________ T�UMIKI SPORTOWE NOWE I UZYWANE PW
Ostatnio zmieniony przez daniello 2013-07-15, 22:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
koza to jest ,ale zeby zrobic glebe trzeba szarpac blotniki z tylu i robic negatyw
Takie tuningi mnie nie interesuja. Musi byc oryginalny blotnik. Poza tym cabrio ma byc do spokojnej jazdy tym bardziej ze pod miska jest 2 cm nizej xbrace ktory skutecznie ogranicza glebienie. Przy obecnym setupie czasem sie przytrafi nim przywalic.
Z przodu wcale nie musiales robic dziwnych negatywow, odpowiednia opona zalatwia sprawe. Po fotkach ktore wkleiles widze ze masz dosc szerokie te 205tki - spotykalem wezsze 215.
Negatyw robiony podkladka w przypadku gwintu nie ma racji bytu (chociaz to tez zalezy od gwintu i grubosci sprezyn).
W e36 qp mam chora glebe i niech tak zostanie.
Tutaj nizej nie bedzie nigdy.
[ Dodano: 2014-03-30, 19:52 ]
Maly apdejt na sezon 2014:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach