BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
silniczek krokowy
Autor Wiadomość
Anonymous
Gość
Wysłany: 2004-05-16, 18:55   silniczek krokowy

mam pytanko co moge zrobic w silniczkiem mam wrazenie ze cos z nim nie tak.Jak odpalam baske z zilnego motorku to mi wolne obr spadaja do ok 300 i na gazie i na benzynie.I nie wiem czy to jego wina bo jak nim poruszam odlacze podlacze dam troche lewego powietrza to autko zaczyna normalnie chodzic.Co z nim mozna zrobic i czy to moze wina czego innego autko to e30 super eta

Anonymous
Gość
Wysłany: 2004-05-16, 18:58   

aha i czy to moze byc przez zawory bo dawno ich nie ustawialem a juz je troszke slychowac i ile radzicie dac bo autko jest na gaziwku slyszalem ze najlepiej 0.3 pozdrowionka

sarna1 
hooligan rootz

Wysłany: 2004-05-16, 19:33   

no u mnie bylo podobnie, wsadzilem silnik na 2 godzinki do benzynki - oczyscil sie i jest spoko :) wszystko ok

Anonymous
Gość
Wysłany: 2004-05-16, 22:25   

Witam

Jezeli jestesmy juz przy temacie "silniczka krokowego" to mam takie pytanie:Gdzie on sie znajduje w silniku 1.8 M40...szukalem,szukalem i nic...
Bardzo dziekuje za konkretne informacje...
Pozdr,

Gość

Wysłany: 2004-05-17, 07:58   

o ile sie niemyle to jest on pod kolektorem ssacym jest on umieszczony z prawej strony stojac obok autka od strony kierowcy jak sie wpatrzysz to go zobaczysz

Pawel-e30 

Wysłany: 2004-05-18, 19:31   

umieszczony jest pod kolektorem (ssacym) od strony szyby przedniej trzyma sie na jedny cybancie i jest wcisniety w kolektor milego dlubania :lol:

Anonymous
Gość
Wysłany: 2004-05-19, 19:22   

Jezeli by byl ktos taki uprzejmy i zamiescil fotke z komorą silnika 1.8 M40 i zaznaczyl okolice,gdzie ten silniczek k.jest dokladnie...
Dzieki serdeczne.

Gość

Wysłany: 2004-05-19, 19:48   

prosze bardzo

Anonymous
Gość
Wysłany: 2004-05-20, 16:25   

Cytat:
prosze bardzo
Serdecznie "DRACK" dziękuję za zamieszczenie tych zdjęć...Teraz spokojnie będe mógł się zabrać do czyszczenia silniczka krokowego...Myślę,że te zdjęcia nie tylko mnie się przydadzą...

PS.W zupełności wystarczy włożenie s.k. w benzynę ekstrakcyjną?
Czy może lepiej s.k. rozenrać (jak się da :?: ) i porządnie go przeczyścić...

Jeszcze raz "WIELKIE" dzięki
Pozdr,

Odpowiedz do tematu