Lukas jak zwykle broni orginału nie słuchaj go on tak ma
Tommy [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-05, 22:53
--==maly==-- napisał/a:
Co rozumiesz przez żarówki ksenonowe bo dalej nie rozumiem? Żarówki ale ksenon zwykłe H4 czy normalne żarniki ksenonowe z przetwornicami? Męcze temat bo podoba mi się ich kolor jeżeli to zwykłe żarówki będe wdzięczny jak podasz producenta itd
P.S. Wiem,że to klasyk i nie wypada ale ja bym przyciemnił szybki i pomalował lampy tylne na czerwono
żarówki ksenonowe z przetwornicami.
co do szyb - to długo się wahalem i w koncu podjąłem meską decyzję - STANOWCZO NIE!!!
co do tylnych lamp to... pozwolisz, że się nawet nie wypowiem
kurde Tommy ! wez nie denerwuj mnie i ludzi !
wiesz o co chodzi..
hehe
kurcze ale miazga..tygrysy wiedza co dobre. eeehhh
ide spac bo nie da sie dluzej ogladac tych fotek
nic nie zmieniaj
jest idealna 8)
Tommy, jak się mają żółte blachy do xenonów??
Napisz jakąś krótką historię autka... albo daj link, bo pewnie na 6.com.pl opisałeś... kiedy kupiłeś, w jakim stanie, ile jeżdżisz, jak w takim stanie kupiłeś to ile worków PINIENDZY dałeś itp
ps.jeszcze by się przydały zdjęcia wnętrza i motorka...
A dresik i adidasy - może wybierał sie przy okazji sesji na
poranny jogging, lepszy dres niż kraffffat a fuj
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Tommy [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-07, 14:12
RoboCop napisał/a:
Prze prze PRZEPIĘKNA!!!!
I NIC NIE ZMIENIAĆ BO ŁAPY POŁAMIE BEJSBOLEM
ps.jeszcze by się przydały zdjęcia wnętrza i motorka...
A dresik i adidasy - może wybierał sie przy okazji sesji na
poranny jogging, lepszy dres niż kraffffat a fuj
Na codzień z racji pracy smiagam w krawacie.
Więc w weekendy wracam do dresiku - bo tak mi jest wygodnie :D:D
Historia auta:
W 2004 roku sprowadzone do Polski ze Szwajcarii (gdzie stalo na złomie do kasacji!!!!) przez mojego kumpla i zacnego znawce BMW Mariuszka.
Autko było bardzo zdrowe i żwawe więc idealny materiał na restauracje.
I ten własnie jegomość zarejestrował to auto na żółte blaszki jak równiez włożył ksenony (w sumie jest z nimi tak wygodnie, że chyba raczej nie zmienię - choć nie powiem... dylemat to mam), no i w końcu zmienił kolor auta na cosmosschwarzmetallic ze srebrnego jaki był fabrycznie.
Następnie po wakacjach w zeszłym roku odsprzedal mi to autko (samemu kupując dwa następne - tym razem 635csi) a "ja", w postaci innego dobrego czlowieka - Pana Dawida z Koszalina całą zimę robilem przy autku co się dało żeby wyglądało ono tak jak teraz:)
Samochód ma przejechane wg licznika 230 000 km (może to prawda a może nie), wyposażony jest w klimatyzację, skórzaną tapicerkę, pełną elektrykę i wspomaganie kierownicy, no i jest w automatycznej skrzyni biegów (przez co osiągi są troszkę średnie - jeden z powodow odsprzedania mi tego pojazdu przez Pana Mariusza ktory ma ciężkiego buta ).
Cały zcas autko otrzymuje cos nowego (oczywiście wszystko oryginalne) i caly czas stopniowo nad nim pracujemy.
W tym roku w planie mam renowacje felg, wymianę lusterek , klamek zewnętrznych i listew, a także gumy śrdokowej zderzaka, wymieniana bedzie również deska rozdzielcza, wygłuszenie maski silnika oraz odnawiana tapicerka bagażnika.
Poza tym z mechanicznych napraw które mnie czekają to wymiana uszczelniaczy zawórów (jak na mój gust za dużo kopci).
Jesli chodzi o osiągi to rozpędziłem ją na automacie do 205 k/h (katalogowo 207) a setkę udało mi się zrobic w 9,87 sek (katalogowo 10,2)- więc jest calkiem w cipkę
po wielokrotnych oględzinach zdjęć Tommego mogę stwierdzić jednoznaczne że fakt brak u Tommiego wyżej wymienionej części ciała, co nie zmienia faktu że sąsiad Korzucha jest wporzo
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
piekna bestia... ( o beemce mówię:) )
może wydam się dziwny... ale ja zmieniłbym koła.. na jakieś starszego typu - BBS klasyczny w dużym rozmiarze lub alpinki oryginalne od BBSa...
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i